НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL): Може ли Everlodge да се сравнява с тях?

септември 2, 2023 13:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL): Може ли Everlodge да се сравнява с тях?

Инвеститорите, които търсят печеливши възможности с висок потенциал за растеж, забелязват промени в крипто пазара.

Solana, Shiba Inu и Everlodge се очертаха като топ избори за тези инвеститори. Нека разгледаме какво може да предложи всеки от проектите.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Solana отбелязва скок на NFT пазара 

Ценовото действие на Solana напоследък се превърна в бичо, за което вероятно е допринесъл скокът на NFT пазара в мрежата. 

Според информацията само през последните 24 часа в Solana е имало над 3,500 активни купувачи на NFT. Така обемът на NFT продажбите в Solana надхвърли $1 милиона в общи сделки, което представлява увеличение с над 1,000% в сравнение със само преди 30 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Към момента на писане на статията Solana се търгува на цена около $19.50, което отразява 1% спад за последните 24 часа.

Дългосрочните притежатели на Shiba Inu достигат 70%

Броят на дългосрочните притежатели в мрежата на Shiba Inu расте постоянно и наскоро достигна исторически връх от близо 900,000 портфейла.

Това представлява приблизително 70% от общия брой на адресите на Shiba Inu. В резултат на това общността започва да очаква голямо ценово рали на хоризонта. Освен това стартирането на Shibarium, протокола за мащабиране от втори слой, изглежда привлича интереса на инвеститорите и подхранва бичите настроения около токена. 

Към момента на писане на статията Shiba Inu се търгува на цена от 0,000007883. Като се имат предвид силните фундаментални показатели, експертите прогнозират, че през 2023 г. може да се осъществи повишение до $0.00001500.

Предварителната продажба на Everlodge привлича вниманието на инвеститорите

Инвеститорите следят отблизо Everlodge, тъй като проектът има за цел да трансформира сектора на недвижимите имоти със своя уникален хибриден бизнес модел на съсобственост.

Everlodge ще позволи инвестиции в луксозни имоти, започващи от едва $250. При положение, че глобалният пазар на недвижими имоти се оценява на над $4 трилиона, има огромно търсене, което предполага огромен потенциал за растеж на Everlodge. Чрез NFT фракционирането (разделяне на по-малки части) Everlodge ще даде възможност на всеки да се превърне във фракционен инвеститор в недвижими имоти, като закупи дялове от хотели, вили и ваканционни апартаменти.

Инвеститорите могат да се възползват от предимствата на платформата, включително награди за стейкинг, безплатни ваканционни престои, отстъпки, подаръци и други.

Крипто експертите имат оптимистичен поглед върху токена на Everlodge, който понастоящем е наличен в етап на предварителна бета-продажба на цена от $0.01. Прогнозите сочат, че при пускането си на пазара ELDG може да достигне до $1.15. 

ELDG е токенът за комунални услуги, захранващ екосистемата Everlodge и ще бъде пуснат в експлоатация в блокчейна на Етериум. Няма минимална сума за покупка, а токените ELDG понастоящем са достъпни само директно от уебсайта на Everlodge, който предоставя и пълен график и официална бяла книга.

Освен това Everlodge планира по-късно да листне ELDG на Uniswap и на основните централизирани борси. 

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин коментира бъдещето на Етериум и децентрализацията

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, неотдавна разгледа опасенията за централизация в екосистемата на най-големият алткойн.

октомври 1, 2023 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.