НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB) остава най-държания актив сред Етериум китовете

юни 26, 2022 12:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB) остава най-държания актив сред Етериум китовете

Възходът накара Шиба Ину да запази позицията си на най-държан крипто актив сред Етериум китовете.

През седмицата, точно на 21 юни, Шиба Ину рязко поскъпна с повече от 45%, като се превърна в един от най-печелившите токени на крипто пазара.


Този подем осигури на Шиба Ину да запази позицията си на най-държан крипто актив сред 100-те най-големи китове на Етериум – позиция, която продължава да заема и към момента на писане. 


Според данните, предоставени от WhaleStats, 100-те най-големи ETH китове сега притежават SHIB на стойност около $594,171,595, което представлява приблизително 14.5% от техните авоари.


Също така, Шиба Ину се търгуваше с повишение от близо 4% на ниво от $0.000011, след като по-рано поскъпна с цели 15%.


По данни на IntoTheBlock рентабилността на алткойна се е увеличила до 22%. По подобен начин броят на притежателите на Shiba Inu скочи до 1,189,480 към момента на писане, демонстрирайки ръст през юни.


Според последните актуализации на Shibarium, предоставени от Unification, частната тестова мрежа Shibarium Private Alpha TestNet работи ефективно от няколко седмици и в момента се разработва в подготовка за публичното внедряване на Beta TestNet. 


Приложението за портфейл, което ще улесни двустранното прехвърляне на активи между L1 и L2, залагането/делегирането и, в по-късните издания, интеграцията на Shibaswap, са основните инструменти, които сега са в процес на активна разработка.

Стартирането на публичната бета-версия на Shibarium TestNet, която ще даде възможност за пълно мрежово взаимодействие на потребителите, включително процеса на валидиране, е планирано за третото тримесечие.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.