НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB) остава най-държания актив сред Етериум китовете

юни 26, 2022 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB) остава най-държания актив сред Етериум китовете

Възходът накара Шиба Ину да запази позицията си на най-държан крипто актив сред Етериум китовете.

През седмицата, точно на 21 юни, Шиба Ину рязко поскъпна с повече от 45%, като се превърна в един от най-печелившите токени на крипто пазара.


Този подем осигури на Шиба Ину да запази позицията си на най-държан крипто актив сред 100-те най-големи китове на Етериум – позиция, която продължава да заема и към момента на писане. 


Според данните, предоставени от WhaleStats, 100-те най-големи ETH китове сега притежават SHIB на стойност около $594,171,595, което представлява приблизително 14.5% от техните авоари.


Също така, Шиба Ину се търгуваше с повишение от близо 4% на ниво от $0.000011, след като по-рано поскъпна с цели 15%.


По данни на IntoTheBlock рентабилността на алткойна се е увеличила до 22%. По подобен начин броят на притежателите на Shiba Inu скочи до 1,189,480 към момента на писане, демонстрирайки ръст през юни.


Според последните актуализации на Shibarium, предоставени от Unification, частната тестова мрежа Shibarium Private Alpha TestNet работи ефективно от няколко седмици и в момента се разработва в подготовка за публичното внедряване на Beta TestNet. 


Приложението за портфейл, което ще улесни двустранното прехвърляне на активи между L1 и L2, залагането/делегирането и, в по-късните издания, интеграцията на Shibaswap, са основните инструменти, които сега са в процес на активна разработка.

Стартирането на публичната бета-версия на Shibarium TestNet, която ще даде възможност за пълно мрежово взаимодействие на потребителите, включително процеса на валидиране, е планирано за третото тримесечие.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене