НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) се изстреля с 290%, докато DeeStream (DST) привлича внимание като повече Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH) бикове проучват новата предварителна продажба

05.03.2024 14:09 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) се изстреля с 290%, докато DeeStream (DST) привлича внимание като повече Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH) бикове проучват новата предварителна продажба

В тази статия може да разгледате случващото се в крипто пазара, характеризиращ се със забележителните си печалби и загуби. 

Освен това може да научите за забележителните печалби на меме монета Shiba Inu (SHIB), като успоредно с това може да се запознаете с пазарната динамика на Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Фокусът на статията се разпростира и върху проучването на причините, които стоят зад вълната от инвеститори, които насочват вниманието си в предварителната продажба на DeeStream (DST), иновативна децентрализирана платформа за стрийминг.

Shiba Inu (SHIB) се радва на забележителен скок в стойността

Shiba Inu (SHIB) преживя забележителен скок в стойността, като се покачи с около 288% през изминалата седмица. Обемът на търговията с нея също отбеляза значителен ръст от 90% през последните дни. Тъй като Shiba Inu (SHIB) често е била обект на спекулации като меме монета, някои експерти предвиждат потенциален спад на стойността през следващите седмици.

Въпреки тези прогнози инвеститорите пожънаха значителни печалби през тази седмица. Тъй като някои видни инвеститори търсят нововъзникващи възможности, характеризиращи се с ниски разходи, но с уникални предложения за стойност, DeeStream (DST) се очерта като видим претендент. Вследствие на това тези инвеститори вече пренасочват вниманието си към участие в предварителната продажба на проекта.

Инвеститорите в Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH) се интересуват от DeeStream (DST)

Litecoin (LTC) поскъпна с над 19% през последната седмица. Обемът му на търговия също се повиши през последните 24 часа с 50% към момента на писане на статията. Обратно, при Ethereum (ETH) се наблюдава сравнително по-слабо увеличение на цената, като през изминалата седмица тя нарасна с 14%, придружено от забележително увеличение на обема на търговия със 74% за последния ден.

Въпреки различията в динамиката на търговията им, инвеститорите в Litecoin (LTC) и Ethereum (ETH) споделят обща стратегия за диверсифициране на портфейлите си в DeeStream (DST). Признавайки потенциала ѝ за значителен растеж, оценяван на поне 100х, инвеститорите и от двата лагера насочват ресурси към DeeStream (DST), за да се възползват от обещаващата ѝ траектория.

DeeStream (DST) се отличава от Twitch и Kick

DeeStream се очертава като иновативна платформа за стрийминг, подобна на утвърдени гиганти като Twitch и Kick, но се отличава с интегрирането на блокчейн технология и децентрализация. Тъй като глобалният стрийминг пазар се очаква да надхвърли $247 милиарда до 2027 г., DeeStream (DST) заема пионерска позиция като първата Web3 платформа, която възприема напълно децентрализиран модел на стрийминг.

Стриймърите могат бързо да се присъединят към платформата, като попълнят прост формуляр, улеснявайки глобалната връзка със своите фенове. Тези създатели на съдържание се възползват от различни стимули за стимулиране на растежа на платформата, включително получаване на приходи чрез подаръци, абонаменти и пакети на Dee.

На инвеститорите се предоставя възможност да се включат в тази динамична екосистема чрез текущата предварителна продажба, която понастоящем е в началния си етап и е на цена от само $0.04 за токен. Инвеститорите в предварителната продажба не само могат да се възползват от потенциала за значителни печалби, но и да притежават дял от приходите от такси, генерирани в платформата. 

Освен това притежателите на токени оказват влияние върху бъдещето и посоката на платформата, което увеличава техния инвестиционен потенциал.

Опитните инвеститори признават потенциала за значителни печалби чрез ранно участие в такива проекти, като отчитат иновативния характер и пазарния потенциал на DeeStream (DST).

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream на техният уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.