НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Shiba Inu (SHIB) измества Dogecoin (DOGE)

ОКТ. 27, 2021 23:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Shiba Inu (SHIB) измества Dogecoin (DOGE)

По-рано днес Джо Вайзентал, изпълнителен редактор на новините за Bloomberg Digital, говори за двете най-популярни меме монети - Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Той обясни защо първата сега се смята за ‘скучна’ докато втората се счита за ‘готина’.


Вайзентал сподели мислите си за тези два изключително популярни базирани на меме активи в днешния бюлетин на Bloomberg Markets.


Както отрази CryptoDnes, Вайзентал каза, че може да е “изкушаващо просто да наречем SHIB просто имитация на Dogecoin”, но той има две големи предимства пред по-стария си конкурент:


  1. SHIB е изграден върху Етериум и затова има по-добри възможности за смарт договори.
  2. SHIB е много по-евтин.


С други думи, Вайзентал каза, че за разлика от DOGE, SHIB е повече от просто меме монета, тъй като има децентрализиран обмен ShibaSwap – който “дава на потребителите възможността да DIG (осигуряване на ликвидност), BURY (залог) и SWAP(обменят) токени с цел да се печелят WOOF възвръщаемост чрез нашата усъвършенствана и иновативна система за пасивен доход” — и предлага поддръжка за NFT. 


И разбира се, както много фенове на SHIB са наясно, има и други интересни продукти, върху които се работи от екипа на разработчиците на SHIB като част от Shiba Inu Phase 2. Някои от тях са Shibarium, стабилната монета SHI и платформата за електронна търговия ShibaNet.


За разлика от това, той казва, че DOGE “просто седи там” и чака милиардери като Илон Мъск и Марк Кюбан да пишат за него.


Освен това Вайзентал вярва, че тъй като един SHIB струва много по-малко от един DOGE, закупуването на голямо количество монети е много по-достъпно за обикновените инвеститори на дребно.


Той каза:


Все още може да кажете, че това е пълна шега и че има по-сериозни крипто проекти, които трябва да привлекат внимание. И може би това е вярно. Но както ми каза дългогодишният притежател, който се нарича Shib Barbie в Twitter: “Хората винаги ще мразят неща, които не са това, което смятат за сериозни. Вземете например MCU (Marvel Cinematic Universe). Все още има хора, които не ги смятат за сериозни филми, въпреки че правят неприлични печалби и получават възторжени отзиви.”


И той приключи доклада си, като каза, че очаква SHIB да превземе DOGE.Е, прогнозата на Вайзентал за превземането на DOGE се сбъдна само часове след като той написа горното, както посочи един влиятелен член на SHIB общността.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света