НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) и Dogwhifhat (WIF) показват загуби по време на спада на крипто пазара, какво се случва?

06.06.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) и Dogwhifhat (WIF) показват загуби по време на спада на крипто пазара, какво се случва?

В крипто света, където алткойни като Shiba Inu (SHIB) и Dogwifhat (WIF) се поддават на пазарните спадове и завладяват погледа на публиката, ETFSwap (ETFS), нов участник, се очертава като фар на стабилност и иновации в сектора децентрализираните финанси (DeFi).

Според предоставената информация проектът е готов да предложи нещо много по-трайно: устойчив и приобщаващ център за DeFi решения, който обещава да устои на пазарната нестабилност и да осигури несравнима функционалност.

Здравата основа, която може да направи ETFSwap (ETFS) по-добър от другите алткойни

Изпреварвайки списъка с алткойни, които се противопоставят на пазара, ETFSwap (ETFS) е проектиран с уникална инфраструктура, която го отличава в претъпкания DeFi пейзаж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В основата си ETFSwap (ETFS), сигурно изградена върху блокчейна на Ethereum, е ефективна платформа за търговия с разнообразна гама токенизирани борсово търгувани фондове (ETF), която позволява на потребителите да получат достъп както до традиционните финанси (TradFi), така и до децентрализираните финанси (DeFi) на един пазар.

Тя може да се похвали с изчерпателен набор от DeFi инструменти, който е предназначен за начинаещи и опитни търговци. Тези функции включват усъвършенствани пулове за ликвидност, автоматизирани маркет мейкъри (AMM), yield farming и стейкинг механизми, които гарантират, че потребителите могат да увеличат възвръщаемостта си с минимални рискове.

Освен това платформата предлага до 50Х ливъридж за всички регистрирани ETF-и, което позволява на потребителите да увеличат печалбите си с до 5,000%. Налице е и 10x ливъридж за всички котирани активи, от който всички потребители могат да се възползват.

Стабилната рамка за сигурност на платформата е друг крайъгълен камък на нейната устойчивост. Тя е обстойно одитирана от компанията за сигурност CyberScope и одитът не показа никакви основни уязвимости в платформата и смарт договорите. Освен това платформата дава възможност за търговия без преминване на KYC процеси, така че потребителите могат да търгуват, без да компрометират личните си данни.

Всички тези изключителни характеристики са съчетани с прозрачен модел на управление, който позволява на притежателите на ETFS да имат думата в развитието на платформата, като гласуват, използвайки своите токени, както и да печелят до 87% APY, като стейкват своите токени. Тези уникални характеристики и услуги превръщат токена ETFS в инструмент, който може да се бори пазарните спадове.

Привлекателните меме монети: Shiba Inu (SHIB) и Dogwifhat (WIF)

Две алткойни – Shiba Inu (SHIB) и Dogwifhat (WIF) – се превърнаха в нарицателни имена в света на криптовалутите, до голяма степен благодарение на силната подкрепа на общността и атрактивния характер на меме културата. Тези алткойни не се поддават на пазарните спадове чрез комбинация от стратегически маркетинг, подкрепа от известни личности и предана потребителска база, която активно насърчава приемането и използването им.

Чувството за принадлежност и обещанието за бързи печалби стимулираха тяхната популярност, което доведе до впечатляващи печалби дори в условията на мечи пазар. Докато пазарът се срина през уикенда, Shiba Inu (SHIB) и Dogwifhat (WIF) отбелязаха двуцифрени печалби въпреки спадовете, които преживяха Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), оставяйки много пазарни наблюдатели заинтригувани.

Към момента на писане на статията обаче и двете монети отразяват минимални загуби на дневните графики.

Въпреки това, докато алткойни като Shiba Inu (SHIB) и Dogwifhat (WIF) процъфтяват благодарение на настроенията, ETFSwap (ETFS) носи съдържание. Обширните комунални услуги и функции на ETFSwap (ETFS) осигуряват солидна основа, която меме монетите трябва да подобрят.

Дори преди официалното му пускане на големите борси, впечатляващите резултати от предварителните продажби на ETFSwap (ETFS) говорят за неговия потенциал. Инвеститорите показаха огромно доверие, водени от обещанието на платформата за висока възвръщаемост, подкрепена от реални комунални услуги. Този ранен успех показва, че ETFSwap (ETFS) не е просто поредната преходна тенденция, а основен конкурент на пазара, готов да направи революция в търговията с активи.

Заключение за алткойните като ETFSwap, Dogwifhat и Shiba Inu като революционна сила на пазара

Докато часовникът отмерва втория етап на предварителната продажба, ETFSwap (ETFS) стои на прага на трансформирането на DeFi екосистемата, изпреварвайки други алткойни като Shiba Inu и Dogwifhat. Неговият набор от мощни инструменти и стабилна инфраструктура е на път да предложи ниво на стабилност и функционалност, за което меме монетите могат само да мечтаят.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.