НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) се сблъскват с трудности, докато Pomerdoge (POMD) ускорява темпото си в крипто надпреварата

септември 21, 2023 14:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) се сблъскват с трудности, докато Pomerdoge (POMD) ускорява темпото си в крипто надпреварата

Светът на дигиталните валути често се променя бързо и неочаквано. Неотдавна два популярни токена, Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), имаха проблеми, които накараха техните инвеститори и фенове да се замислят за бъдещето им.

Междувременно нова монета, Pomerdoge, набира популярност, привличайки вниманието на крипто общността с уникалния си подход.

Резюме

  • Пускането на моста Shibarium на Shiba Inu (SHIB) се сблъска със софтуерни грешки, което доведе до забавяния и заседнали транзакции.
  • Активността на Фондация Dogecoin (DOGE) се забави поради напускането на сътрудник, като се наблюдава малък напредък в развитието.
  • Pomerdoge печели внимание, предлага Play-To-Earn игри, пазар, NFT и награди.

Кликнете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Shiba Inu (SHIB): Проблеми с Shibarium

Мостът Shibarium на Shiba Inu (SHIB) беше пуснат с много надежди, но имаше някои проблеми. Софтуерни грешки доведоха до забавяне на старта, а токени на стойност милиони долари заседнаха в мрежата. Хората, които се опитват да изтеглят токени от екосистемата на Shibarium, като SHIB, LEASH, wETH и BONE, трябва да чакат дълго време, понякога дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


“Shytoshi Kusama’, главният разработчик на Shiba Inu (SHIB), заяви, че е предприел стъпки за разрешаване на проблемите и за предотвратяване на повторното им възникване.

Фазата на тестване на моста на Shiba Inu (SHIB) премина добре, но стартирането на проекта не беше толкова успешно. Проблемите доведоха до спад на цената на Shiba Inu (SHIB) с 10%.

Разработчиците въведоха нови мерки за управление на трафика, но цената на Shiba Inu (SHIB) все пак спадна с 0.50% през последните 24 часа. Към момента на писане на статията Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0.000007279.

Dogecoin (DOGE): Няма видимо развитие в последно време

фондацията Dogecoin (DOGE) изглежда тиха напоследък, тъй като има много малко актуализации на кода на Dogecoin (DOGE) или публикации в блога.

Това може да се дължи на напускането на ключов сътрудник на Dogecoin (DOGE), който сега служи като съветник поради стрес и конфликти. 

Според мнозина Илон Мъск все още оказва влияние върху цената на Dogecoin (DOGE), но няма голям напредък в разработването. Освен това цената на Dogecoin (DOGE) се е повишила само с 0.6% през последната седмица. Към 21 септември Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.06169.

Pomerdoge (POMD): нова криптовалута с голям потенциал

Pomerdoge е нова криптовалута, на която се обръща голямо внимание. Само за един месец тя набра над $4.8 милиона, а общността ѝ се разраства бързо.

Pomerdoge има приложения в реалния свят и не е просто меме монета. Платформата разполага с Play-to-Earn игра (P2E) и пазар за предмети в играта.

В играта геймърите могат да събират предмети, да тренират и да се бият помежду си. Те могат също така да печелят POMD токени, като играят играта. Пазарът ще позволи на играчите да купуват, продават и разменят предмети в играта.

Платформата също така интегрира незаменяеми токени (NFT). Тези NFT ще се свързват със собствеността върху POMD токени и ще предоставят на потребителите уникални предимства. Освен това платформата планира да пусне линия от стоки – Pomermerch. 

Проектът също така се ангажира да възнаграждава членовете на своята общност чрез конкурси, подаръци и програми за стейкинг.

Според доклад средният P2E играч харчи по $100 на месец, което прави цената на токена от $0.0165, привлекателна инвестиция за ранните потребители.

Кликнете тук, за да купите токени Pomerdoge (POMD)

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:
Уебсайт: https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.