НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) са изправени пред натиск; може ли скок от 220% на VC Spectra (SPCT) да възроди пазара?

септември 8, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) са изправени пред натиск; може ли скок от 220% на VC Spectra (SPCT) да възроди пазара?

След като се сблъска с първоначални проблеми, мрежата на Shiba Inu (SHIB), Shibarium, вече работи гладко. Въпреки това цената на Shiba Inu (SHIB) страда от мечия пазар.

Междувременно Dogecoin (DOGE) се търгува в диапазон, въпреки, че рязко нарасна след преименуването на Twitter в X от страна на Илон Мъск.

Затова експертите се насочиха към VC Spectra (SPCT) с нейния 220% скок, определяйки я като, имаща потенциал да се превърне в една от най-добрите криптовалути за съживяване на пазара.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обявен е нов механизъм за изгаряне на монети Shiba Inu, тъй като натискът за продажба се увеличава

Мечият крипто пазар не беше благосклонен към втората по големина мемe монета в света. Дори най-голямата новина за Shiba Inu, свързана с пускането на Shibarium на 17 август, не успя да тласне цената на SHIB нагоре. Тъй като Shibarium се сблъска с първоначални затруднения, цената на Shiba Inu (SHIB) се сблъска с постоянен спад.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Новината за Shiba Inu на 4 септември за общия брой портфейли на Shibarium, надхвърлящ 1 милион, също не успя да предизвика въздействие. На 5 септември водещият разработчик на Shiba Inu (SHIB) обяви, че скоро ще бъде пуснат нов портал за изгаряне. Тези положителни новини за Shiba Inu обаче не успяха да се преборят с крипто зимата.

Shiba Inu (SHIB) е спаднала с 22.4% от цената си от $0.0000098 на 17 август. Към 5 септември Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0.0000076, без да се вижда отдих. Тъй като натискът от продажбите на Shiba Inu (SHIB) се увеличава поради мечия пазар, експертите са скептични по отношение на рентабилността му.

Може ли Dogecoin да достигне $1 след излизането на биографичния филм за Илон Мъск?

Общността на Dogecoin (DOGE) се носи на вълна от еуфория, откакто Илон Мъск обяви ребрандирането на Twitter на X през юли 2023 г. Мечият пазар обаче не беше благосклонен към Dogecoin (DOGE).

Освен това X (Twitter) придоби лиценза за интегриране на криптовалутата в платформата на 29 август. Това доведе до рязък скок на цената на Dogecoin (DOGE) със 7%.

Dogecoin (DOGE) поскъпна от $0.0626 до $0.0670 на 29 август. Това накара общността на Dogecoin да има бичи прогнози за цената на DOGE.

Скоро обаче мечките поеха контрол и Dogecoin (DOGE) също претърпя корекция. Въпреки позитивната прогноза за цената на DOGE, Dogecoin е спаднал с 4.4% от своя връх на 29 август. Към 5 септември Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.0640.

Прогнозата за цената на Dogecoin от експертите е предпазливо оптимистична, тъй като те очакват премиерата на биографичния филм за Илон Мъск през септември.

VC Spectra (SPCT): Ще съживи пазара през 2023 г. ?

Замислен като децентрализиран хедж фонд, VC Spectra (SPCT) е изградена върху мрежата на Етериум. Това е и платформа за управление на активи и търговия, която автоматизира процесите на инвестиране и търговия чрез смарт договори.

VC Spectra (SPCT) е напълно прозрачен, демократичен и отворен за всички проект, независимо от географското местоположение или финансовия произход.

Потребителите могат да инвестират в хедж фондове, управлявани от VC Spectra (SPCT), като Alpha Matrix, Nexus, Quantum Ventures, Eclipse и Arbitrage Fund. Или пък могат да изберат да инвестират в ICO на криптовалути или DeFi компании поотделно.

VC Spectra използва токена SPCT като свой собствен управленски токен. Потребителите на платформата могат да използват SPCT, за да правят сделки, да инвестират, да плащат такси за газ и да получават награди в платформата.

VC Spectra (SPCT) провежда Етап 3 на публичната предварителна продажба на токена SPCT. В трети етап SPCT се оценява на $0.025 за токен. Това, което даде надежда на експертите и инвеститорите, е, че SPCT ще достигне $0.08, когато предварителните продажби приключат. На тази цена инвеститорите на Етап 3 са позиционирани да получат възвръщаемост на инвестициите от 220%.

С огромните си печалби и полезност, VC Spectra (SPCT) има потенциал да се нареди до най-добрите криптовалута за инвестиране според експертите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.