НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) и Bonk (BONK) поскъпват, а токените от предварителната продажба на Algotech (ALGT) се покачват с 275%

07.03.2024 10:18 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) и Bonk (BONK) поскъпват, а токените от предварителната продажба на Algotech (ALGT) се покачват с 275%

Крипто пазарът демонстрира стабилно рали и инвеститорите искат да се възползват по най-добрия начин от него. Затова те агресивно местят фокуса си към Algotech (ALGT).

Този нов проект се превърна в най-добре представящата се криптовалута през 2024 г. Той набра около $2 милиона в рамките на няколко дни след стартирането на предварителната му продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Следователно дори инвеститорите на Shiba Inu (SHIB) и Bonk (BONK) почват да обмислят дали да преместят парите си към предварителната продажба на ALGT, за да се позиционират за потенциални огромни печалби.

Времето за задържане на Shiba Inu (SHIB) се увеличава

Последното рали на Shiba Inu повиши доверието на инвеститорите в токените SHIB. Забележително е, че Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на 188% месечно увеличение на цената си спрямо данните от CoinMarketCap, извлечени към момента на писане на статията. В резултат на това текущата цена на търговия на Shiba Inu (SHIB) е $0.000038.

Последните данни за веригата показват, че Shiba Inu (SHIB) е нараснала с 1,948% в индикатора “Време за задържане на трансферирани монети”. Този показател предполага, че инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) са увеличили периода на държане.

Според IntoTheBlock средното време на притежание на токени Shiba Inu (SHIB) се е увеличило до две години. Интересно е, че броят на токените Shiba Inu (SHIB) с този срок на държане се е увеличил до 24.57 трилиона на 3 март.

Bonk (BONK) се издига в социалните показатели

Благодарение на нарастващия обем на търговията, пазарната капитализация на Bonk (BONK) напоследък нараства. Към момента на писане на статията пазарната капитализация на Bonk (BONK) се колебае около $2.2 милиарда. Общият интерес към Bonk (BONK) се е увеличил значително през последните няколко седмици.

По данни на Santiment, претегленото мнение за Bonk (BONK) се е увеличило с повече от 100%. Това рязко нарастване на социалното внимание помогна на Bonk (BONK) и на ценовата графика. През последния месец пазарната стойност на Bonk (BONK) се е повишила с 193%. Следователно сега Bonk (BONK) се търгува на цена от $0.00002956.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) разпалва бичи пазар

Алгоритмичната търговия увеличи рентабилността на търговците по целия свят. Въпреки това милиони трейдъри не могат да използват алгоритмичната търговия поради техническа сложност. Algotech (ALGT) решава този проблем. Проектът скоро ще пусне на пазара лесна за използване платформа за търговия с усъвършенствани алгоритми.

Експертите от индустрията смятат, че до 2025 г. пазарът на алгоритмична търговия може да отбележи 11% ръст. Ето защо те са оптимистично настроени за възхода на Algotech (ALGT). Тази платформа за търговия ще бъде оборудвана със смарт технологии, включително машинно обучение и изкуствен интелект.

Платформата е уникална в смисъл, че следи пазарните данни в реално време и предлага препоръки за търговия. Впоследствие търговците могат да правят подобрения на своите сделки в реално време и динамични пазарни условия. Algotech (ALGT) също така планира да пусне AI ботове за търговия, които да подпомагат търговците.

Проектът също така насърчава социалната търговия. Той позволява на трейдърите да споделят знанията си с другите или да копират стратегиите на други печеливши търговци за взаимно израстване. Родната криптовалута на Algotech е ALGT. Нейните собственици ще получат множество награди и привилегии.

Най-привлекателната характеристика на Algotech (ALGT) обаче е нейната схема за възнаграждение. Чрез нея потребителите ще могат да споделят печалбите на проекта. Схемата ще има осем нива и те ще могат да печелят от 1% до 10% от печалбата на Algotech (ALGT).

Като се имат предвид тези предимства, търсенето на предварителната продажба на Algotech (ALGT) е доста голямо. Понастоящем тя се намира във втория етап, а стойността на един ALGT токен в този етап на предварителната продажба е $0.06. На следващия етап стойността му ще нарасне до $0.08. Освен това цената на токена може да нарасне с 275% преди кулминацията на етапа на предварителна продажба.

Научете повече за този проект:

Посетете Algotech Presale

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.