НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu: Над 50 милиона SHIB изгорени – Ще има ли рали при другите меме монети?

ноември 17, 2023 22:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu: Над 50 милиона SHIB изгорени – Ще има ли рали при другите меме монети?

Shiba Inu, известен алткойн, базиран на Етериум, предизвикa вълнение на крипто пазара, особено с неотдавнашните си дейности по изгаряне на токени.

Само за един ден общността на Shiba Inu изгори над 46.14 милиона SHIB токена. Това действие е част от по-големи усилия, като от първоначалното предлагане вече са изгорени над 410 трилиона токена SHIB.

Защо Shiba Inu изгаря всички тези токени?

Основната цел на изгарянето на токените на Shiba Inu е да се създаде дефицит, така че стойността на останалите токени да се увеличи. Чрез намаляване на предлагането в обращение степента на изгаряне се опитва да противодейства на всякакви инфлационни ефекти, свързани с увеличеното изсичане или разпространение на монетите. Изглежда, че тази стратегия е в съответствие с последните пазарни тенденции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Съвпадайки с тези дейности по изгаряне, цената на Shiba Inu отбеляза забележителен скок. Тя се повиши с 5% през последните 7 дни, достигайки $0.000008736, и отбеляза значителен седмичен скок от 15%.

В Shibarium, мрежата на Shiba Inu от втори слой, се наблюдава спад в активността, като броят на създадените в мрежата блокове е намалял с 38%. Въпреки това цената на SHIB продължава да привлича вниманието на ентусиастите, демонстрирайки устойчивостта и адаптивността на токена на нестабилния крипто пазар.

Според мнозина неотдавнашните инициативи за изгаряне на токени от общността на Shiba Inu изиграха важна роля за настоящото рали на цената на монетата, демонстрирайки стратегическото въздействие на намаляването на предлагането на пазара на криптовалути. Тъй като Shiba Inu продължава да се развива с инициативи като Shibarium, тя остава ключов играч, който трябва да се наблюдава в динамичния свят на меме монетите.

Въздействие на ограничаването върху други мемори монети

Значителното изгаряне на токени на Shiba Inu и последвалото рали на цените потенциално може да създаде прецедент за други меме монети. Това действие може да насърчи подобни стратегии в цялата екосистема на меме монетите.

Стратегия за имитация: Други разработчици на меме проекти може да повторят стратегията на Shiba Inu за изгаряне на токени, като се стремят да създадат дефицит и да повишат стойността на токените.

Възприемане от страна на инвеститорите: Инвеститорите и търговците, които станат свидетели на успеха на Shiba Inu, могат да насочат вниманието си към други меме монети с подобни стратегии, което ще доведе до увеличаване на обема на търговията и потенциално по-високи цени.

Пазарни нагласи: Успехът на известна меме монета като Shiba Inu може да повлияе положително на цялостното пазарно настроение към меме монетите, привличайки повече инвеститори към тази пазарна ниша.

Един от токените може да се възползва от изгарянето на Shiba Inu

Meme Moguls (MGLS) предлага уникално меме предложение за пространство за дигитални активи. За разлика от типичните меме монети, Meme Moguls разработва първия в света борсов пазар, базиран на мемета. Тази иновативна платформа може да привлече нов сегмент инвеститори, които се интересуват от меме културата и търговията с дигитални активи.

Проектът е в етап на предварителна бета-продажба на цена от $0.0019, като експертите прогнозират 1,000% увеличение на цената до края на предварителната продажба. Като стимул Meme Moguls ще награди един късметлия с награда от $10,000 в края на всеки етап от предварителната продажба.

Посетете предварителната продажба на токени Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Shiba Inu: Над 50 милиона SHIB изгорени – Ще има ли рали при другите меме монети?”
  1. Да се изгорят 50мил шиба е като да имаш 10лв , да вземеш от тях 0.00000000001 стотинка и да я измяткаш някъде

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.