НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu и Floki Inu наблюдават отлив, тъй като капиталът се насочва към BlastUP

15.03.2024 14:27 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Floki Inu наблюдават отлив, тъй като капиталът се насочва към BlastUP

Крипто китовете изместват фокуса си от популярните алткойни Shiba Inu и Floki Inu. От друга страна BlastUP, привличайки вълна от финанси и внимание.

Предварителната продажба на BlastUP достигна $2 милиона: В очакване на следващият голям проект в крипто сектора

BlastUP, премиерната стартова платформа (launchpad) на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите със своя главозамайващ дебют, набирайки $2 милиона за няколко седмици. Броят на ранните инвеститори, които вече са разпознали високия потенциал на BlastUP, нараства експоненциално.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BlastUP иска да постигне успех, като планира да даде възможност на Web3 инструментите и AI иновациите за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

В момента BlastUP провежда четвъртия си етап на предварителна продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Закупувайки тези токени сега на цена от $0.055, получавате голяма отстъпка от 45%, тъй като цената, на която ще бъде листнат токена, е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства от продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност да печелят доходи чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на пазар за общността.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да си осигурите ранни ползи <<

Потенциална бича тенденция за Shiba Inu въпреки рисковете

В светлината на неотдавнашното нарастване на популярността на Shiba Inu има потенциал за бича тенденция в бъдеще. Двугодишният връх предполага възможен бичи краткосрочен тренд, особено след като токена се колебае над второто ниво на съпротива от $0.000018 и текущата цена от $0.000028, което отразява голям дневен спад, но голям месечен ръст.

На фона на тази оптимистична гледна точка трябва да се проявява и предпазливост. RSI индикаторът показва сигнал за “продажба”, а при най-близкото ниво на подкрепа от $0.000009310 цените могат да спаднат, особено при дългосрочни сценарии. Интересно е да се отбележи 10-дневната проста пълзяща средна, която също препоръчва действие за продажба, намеквайки за потенциални рискове въпреки популярността на токена.

Binance подкрепя FLOKI: Пазарни перспективи на фона на потенциална волатилност

Подкрепата на Binance за FLOKI е значимо събитие. То открива потенциал за по-голяма пазарна експозиция и по-голям обем на търговията. Текущата цена на FLOKI се колебае на ниво от $0.0002743, което е доста над 10-дневната проста пълзяща средна стойност от $0.0002743. Това предполага потенциал за по-нататъшни краткосрочни печалби, особено при наличието на MACD, който сигнализира “покупка”. В дългосрочен план 100-дневната проста пълзяща средна стойност от $0.00005662 сочи към засилване на тенденцията.

Въпреки това е необходима предпазливост макар обещаващите признаци. Възможно е да има краткосрочна съпротива на $0.00006858 и $0.00008339 – нива, които FLOKI ще трябва да преодолее, за да запази настоящия бичи импулс. В същото време близките нива на подкрепа при $0.00003288 и $0.00001199 стоят като потенциални точки за изход, ако пазарът стане нестабилен. Изобилният оптимизъм, съчетан с разумна предпазливост, изглежда е най-добрият отговор на ситуацията при FLOKI.

Заключение

Въпреки нарастващата инерция на алткойни като Shiba Inu и Floki Inu, BlastUP изглежда краде светлината на прожекторите. Въпреки че тези монети имат потенциал, те не успяват да се сравнят с вълнението, което се разгаря около проекта BlastUP. Уникалната концепция и фактът, че BlastUP е част от по-широката екосистема на Blast, ѝ дават предимство. С похвални резултати от предварителните продажби и осезаеми планове BlastUP наистина изглежда като монетата с потенциално за висок ръст. Следете за по-нататъшно развитие в тази област.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.