НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu и Ethereum с огромен успех след старта на L2 мрежите, Everlodge с приток на трейдъри след демонстрация

октомври 19, 2023 14:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Ethereum с огромен успех след старта на L2 мрежите, Everlodge с приток на трейдъри след демонстрация

Научете за бъдещето около Shiba Inu, Ethereum и Everlodge, за да видите стойността на коя криптовалута потенциално може да се покачи най-много.

zkEVM протокола от втори слой на Ethereum (ETH), известен като Scroll, потвърждава стартирането на основната мрежа. Освен това Shiba Inu (SHIB) отбеляза огромен успех със собственото си решение за мащабиране, Shibarium. Анализаторите са настроени оптимистично за тяхното бъдеще, но друга криптовалута привлече най-голямо внимание.

Everlodge (ELDG) създава вълнение сред Web3 средите, тъй като може да демократизира инвестициите в недвижими имоти. Вече този клас активи няма да бъде достъпен само за изключително богатите, тъй като всеки може да започне само със $100.

Обобщение

  • Shiba Inu може да се изкачи до $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Ethereum може да се покачи до $2335.71 до края на Q4
  • Everlodge може да се увеличи с 40x при стартирането

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB) привлича огромно внимание след пускането на Shibarium

Shiba Inu (SHIB) наскоро отбеляза ръст в стойността след успешния старт на Shibarium. По-конкретно, мрежата достигна 3.49 милиона транзакции и над 1.25 милиона адреса на портфейли. Използването на Shiba Inu достига своя връх и обемът му на търговия също се увеличава.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Въз основа на скорошното ценово представяне на Shiba Inu, криптовалутата отбеляза покачване на цените през последната седмица. Стойността му се покачи от $0.00000674 до максимална точка от $0.00000713. В допълнение, криптовалутата има пазарна капитализация от $4,065,054,565, което прави Shiba Inu 19-то по големина в момента. Според прогнозата за цената на Shiba Inu, анализаторите прогнозират, че тя може да достигне $0.00001078 до края на 2023 г.

Ethereum (ETH) привлича внимание със старта на мрежата Scroll

Ethereum (ETH) привлича значително внимание след пускането на нова мрежа от втори слой (L2). Scroll е ново протокол на Етериум виртуална машина с нулево знание (zkEVM), което възнамерява да мащабира блокчейна. Блокчейн данни от Etherscan предполагат, че основната мрежа на Scroll е активирана преди седмица. Въз основа на екипа, стартирането първоначално беше обявено на 17 октомври и съществуващите приложения и комплекти инструменти за разработчици на Ethereum могат да мигрират към новото решение за мащабиране.

През изминалата седмица Ethereum се търгуваше между $1,528.77 и $1,601.75. През изминалата година цената на алткойна се повиши с общо 17.9% и запази позицията си на втората по големина криптовалута по отношение на пазарна капитализация. Въз основа на прогнозата за цената на Ethereum, тя може да скочи до $2335,71 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще нарасне в стойност след огромен успех при предварителна продажба

Everlodge ще даде възможност на хората в глобален мащаб да инвестират в недвижими имоти, започвайки от едва $100. Това от своя страна ще осигури така необходимата ликвидност на пазара. Всеки инвеститор, независимо от състоянието на доходите си, може да започне да влиза в света на недвижимите имоти.

Платформата ще включва хибриден модел на съсобственост на имоти чрез използването на NFT. Документите за собственост и подробностите за собствеността ще бъдат дигитализирани, след това изсечени и листнати на пазара. Те могат да бъдат фракционирани и ще позволят на инвеститорите да закупят малък дял от имот за няколко милиона долара. Освен това ще има клуб за награди и специален Launchpad.

По време на Етап 5 от предварителната продажба крипто ELDG се търгува само за $0.02. Въпреки това, със своята инерция и успех, стойността му може да нарасне 40 пъти при стартирането въз основа на прогнозите на анализаторите.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG).

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.