НАЧАЛО Биткойн

Ще има растеж, след като пазарите прогонят слабите ръце, твърди анализатор

юли 5, 2022 13:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще има растеж, след като пазарите прогонят слабите ръце, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор, известен с навременните си алткойн сигнали, твърди, че Cardano (ADA) може да претърпи значителна волатилност.

Трейдър, известен под псевдонима ‘Pentoshi’, каза на своите 584,000 последователи в Twitter, че след силен и продължителен низходящ тренд Cardano вероятно го очаква голям релефен скок.


Според графиката на анализатора Cardano може да се покачи до първоначалната му цел от $0.64. Над това ниво следващата цел е в диапазона от $1.00 до $1.10.


„Актуализация на ADA: 

В крайна сметка това ще има доста диво обръщане на средната стойност.


Със сигурност не бих шортвал тук (бих изчакал хубав отскок, за да го направя, ако се отхвърли на лилавата някъде през юли.“


Към момента на писане на статията ADA се тъгува около $0.45.

Image

Pentoshi също така сподели мнение за друг конкурент на Етериум за потенциални възможности.


Според трейдъра Solana (SOL) ще продължи да търпи повече болка, докато се задържи под нивото от $130. Той казва, че SOL е на път да стигне до $20 преди края на годината, но с облекчителни ралита между тях, евентуално до диапазоните от $60 и $80.


„Актуализация на SOL:

Мисля, че в крайна сметка ще се търгува на нива от $20-$22 по-късно през годината. Дайте му още три до пет месеца, може би с по-силен отскок…“


Към момента на писане SOL се търгува за $34.4.

Image

Тъй като Биткойн е доста под най-високата си стойност за всички времена и все още търпи безмилостен низходящ тренд, Pentoshi коментира възможността BTC никога да не се възстанови напълно. Според анализатора Биткойн се намира в силен дългосрочен цикъл на подхранвани от алчността ралита и подхранвани от страха корекции и че няма признаци той да приключи скоро.


„Колко пъти е умирал BTC?

Ако вярвате, че няма да се върне, значи вярвате, че човешката алчност и страх са изчезнали. Вижте какво е нарисувано на графиката.


Вашият страх се превръща в алчността на някой друг. Цикълът се повтаря. Единственото, което пазарите правят, е да се отърват от слабите, след което идва нов растеж…


Точно както сезонът на алткойните има думата сезон, която сама по себе си предполага сезонност, а не нещо вечно. Пазарите трябва да се отърват от мъртвото тегло. Всички неща в живота са циклични. Не можете да се противопоставите на законите, които управляват Вселената.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене