НАЧАЛО Прессъобщения

Сезонът на меме монетите – Най-добрите монети за наблюдение за 5,000% печалба (за месец март)

22.03.2024 9:43 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сезонът на меме монетите – Най-добрите монети за наблюдение за 5,000% печалба (за месец март)

Крипто пазарът отбеляза значителен подем в привлекателността си, а секторът на меме монетите изглежда подготвен да преживее още по-голям възход по време на предстоящите търговски сесии.

По данни на CoinGecko пазарната капитализация на меме монетите надхвърля $47 милиарда и с този темп може да преодолее значителен етап в бъдеще.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ключовите криптовалути, които са придобили значително ниво на внимание, включват KangaMoon (KANG), Dogwifhat (WIF), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) и SLERF (SLERF). Днес ще разгледаме тяхната функционалност, пазарни тенденции, експертни прогнози, цена и общност, за да определим защо това са най-добрите нови меме монети с потенциал за растеж от 5,000%.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) е предстояща меме монета, която в момента е в процес на своето блокчейн ICO, но за разлика от други меме монети, които обикновено се използват само за бакшиши онлайн поради евтините транзакционни такси, и за търговия, проектът KangaMoon ще въведе цяла екосистема. Той ще въведе елементи от типа Play-to-Earn (P2E) заедно със Social-Fi инфраструктурата, което ще добави допълнителни слоеве на забавление и стимули за потребителите.

Освен това играчите ще могат да започнат със създаването на KangaMoon герой, с който да се впуснат във вселената на играта. Чрез него играчите ще могат да печелят токени KANG и дори редки NFT чрез изпълнение на куестове, битки с други играчи и участие в събития на общността.

Друга ключова характеристика на екосистемата е вътрешноигровият пазар, на който всеки играч може да купува, продава или дори разменя вътрешноигрови предмети, герои или редки колекционерски предмети. Чрез него се подобрява цялостното преживяване и се допринася за динамична виртуална икономика, в която всеки може да монетизира постиженията си.

Нещо повече, уникалният подход бързо привлече голямо внимание, тъй като още по време на предварителната си продажба проектът покачи стойността си със 180%, а сега, на етап 4, се търгува за $0.014. Освен това досега проектът е събрал над $2.3 милиона ,като дори може да премине границата от $3 милиона. Като съчетава културата с интерактивна игра, той отговаря и на търсенето на повече функционалност в пространството на меме монетите и според анализаторите може да скочи с до 5,000% след пускането си и листването на голяма борса.

Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF) е основна меме монета, която стартира на мрежата Solana през 2023 г. и оттогава насам се наблюдава значително увеличение на активността и общата привлекателност. Талисманът на WIF е куче, което носи шапка, и въпреки скромния си произход, тя привлече значителна подкрепа от общността и сега е една от най-развиващите се меме монети.

Само през последния месец цената на Dogwifhat се повиши с 576%, а през последната седмица е спаднала с 25%. Освен това най-ниската точка на стойността на криптовалутата Dogwifhat за седмицата е $1.94, а максималната ѝ стойност е $3.44. Според общите данни на графиката и пазарната инерция прогнозата за цената на Dogwifhat предполага, че криптовалутата може да поскъпне до $3.56 през 2024 г.

Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) е популярна децентрализирана меме монета, базирана на Етериум, която е вдъхновена от породата кучета Шиба Ину, но не просто от някое куче, тъй като е директно вдъхновена от домашното куче на Илон Мъск, което носи същото име. В допълнение към това, че криптовалутата Floki се използва като дигитален актив, който може да бъде прехвърлян между портфейли, тя се използва и за стейкинг, yield farming и NFT транзакции.

Освен това през изминалата година цената на Floki се повиши с 487%. Също така през последните 30 дни криптовалутата Floki отбеляза значително увеличение от 590%, а през изминалата седмица стойността ѝ се движеше от най-ниската точка от $0.0001653 до максималната стойност от $0.000303. С тези темпове криптовалутата е подготвена да достигне нови висоти и според прогнозата за цената на Floki може да завърши 2024 г. на ниво от $0.000352.

Bonk (BONK)

Bonk (BONK) е една от най-бързо растящите криптовалути в индустрията още от стартирането си в края на 2022 г. Тя е изградена върху блокчейна Solana и дава възможност на притежателите ѝ да се възползват от рентабилните транзакции и бързата скорост на транзакциите в мрежата.s В основата си това е просто мемори монета, но тя привлече значително внимание от страна на общността. От най-ниската си стойност за всички времена цената на Bonk се е увеличила с 21,390%.
.
Освен това през изминалата година криптовалутатa е поскъпнала с 3,370%, а през последния месец – с 100%. Също така цялата предходна седмица стойността на BONK също се повиши от $0.0000203 до $0.00003583, което предполага голяма волатилност в бича посока. В резултат на това, според прогнозата за цената на BONK, тя може да приключи 2024 г. на стойност $0.000044.

SLERF (SLERF)

SLERF (SLERF) е меме монета, която стана позната в платформата X (Twitter), след като нейният разработчик заяви, че случайно е изпратил всички събрани пари на адрес за изгаряне , който не се контролира от никого, и в резултат на това е загубил достъп до средствата. Въпреки това пазарната мания за криптовалутата SLERF беше огромна, тъй като тя беше пусната на базирани на Solana борси като Jupiter и Orca, а стойността ѝ отбеляза сериозен скок.

Нещо повече, от най-ниската си стойност за всички времена криптовалутата е поскъпнала със 116% и с този темп може да достигне нови висоти. Стойността му е нестабилна и няма окончателна прогноза за цената на SLERF, въпреки това мнозина твърдят, че криптовалутата може да се удвои повече от два пъти до края на 2024 г., което я прави още една солидна меме монета, в която да се впуснете.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.