НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум ETF-те са одобрени, а Dogeverse се листва скоро. Последен шанс преди скока?

27.05.2024 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ETF-те са одобрени, а Dogeverse се листва скоро. Последен шанс преди скока?

Етериум ETF-ите са одобрени, което е сериозна стъпка за приемането на втората по големина криптовалута в традиционните финансови пазари.

Подобно на Биткойн ETF-ите преди това, тези фондове ще дадат на институционалните и дребните инвеститори лесен достъп до експозиция към ETH без да притежават директно криптовалутата. 

Междувременно Dogeverse, хитовият шиткойн, се готви да финализира своето успешно ICO – събитие, което често предизвиква силни ценови реакции.

Купете Dogeverse

Какво ще значи това за токените на Етериум веригата?

Одобрението на ETF-и за Етериум ще насочи повече ликвидност към екосистемата на Етериум, подсилвайки нейната роля като доминиращ блочкейн за децентрализирани приложения. Повишеното търсене на Етериум токени може да се отрази благоприятно върху целия спектър на протоколи и dApp-ове, базирани на тази мрежа.

Нарастващото институционално участие също биха могло да стимулират по-нататъшни технологични иновации и разширяване на използваемостта на Етериум. Общо взето, одобрението на спот ETF-и потвърждава Етериум като водеща блокчейн платформа.

Освен чисто инвестиционните ефекти, регулаторното одобрение ще повиши доверието и сигурността около Етериум екосистемата, улеснявайки участието на корпоративни играчи и традиционни финансови институции.

Dogeverse завършва ICO-то си след 10 дена

От друга страна, един базиран на Етериум токен (който в последствие заработи и на още 5 вериги), също има добри новини. Култовият мултиверижен DOGE токен Dogeverse навлиза в решителния финален етап на своето първично предлагане на токени (ICO). Само преди дни проектът прекоси прага от $15 милиона привлечен капитал благодарение на огромния инвеститорски интерес.

Слуховете за близко приключване на ICO фазата допълнително подгряват очакванията около Dogeverse, като даже вече има официална дата за край на предпродажбата – 3-ти юни. Опитните крипто търговци знаят, че такива събития често предизвикват наплив от закъснели инвеститори, стремящи се да се възползват от последните атрактивни ценови нива преди листването.

Ако процесът наистина приключи навреме според плановете, Dogeverse започва нова глава на своето развитие. След успешното първично предлагане, екипът ще може да пристъпи към реализиране на следващите цели от пътната карта като популяризиране, листване на борси и т.н.

Купете Dogeverse

Може ли събитията да се съчетаят в полза на инвеститорите?

От гледна точка на инвеститорите, одобрението на Етериум ETF-тата и приключването на Dogeverse ICO-то създават благоприятна конюнктура за потенциални ценови възходи при свързаните активи. Логично е да се очаква повишаване на общия интерес към крипто пространството в следващите седмици.

Dogeverse е в идеална позиция да се възползва от тази динамика. Като новосъздаден мемекойн, свързан с култовия Dogecoin, проектът ще привлече вниманието на мнозина спекулативни инвеститори, търсещи евентуален следващ хит в тази категория.

Същевременно ниската текуща цена от $0.00031 и възможността за над 50% годишни стейкинг награди правят Dogeverse изключително атрактивен за краткосрочни и средносрочни спекулации. Перспективата за съвпадение с ETF събитията допълнително подсилва “бичите настроения” сред феновете на шиткойни.

Какви са изгледите за Dogeverse?

Прогнозите за Dogeverse са силно оптимистични, но делят експертите на два лагера. Първата група вярва в потенциал за експлозивен ръст от порядъка на 10-кратно увеличение на цената в рамките на първите няколко месеца след листването.

От друга страна, по-консервативното мнение предвижда умерен, но все пак внушителен ръст от 200-300% веднъж щом $DOGEVERSE се превърне в активно търгувана монета. Според тази теза, проектът ще се окаже сезонен хит, но без да постигне същите нива като Dogecoin.

Двете гледни точки обаче съвпадат, че потенциалът за солидни краткосрочни печалби наистина съществува благодарение на силния хайп и възможността за стейкинг. В крайна сметка, реалните резултати ще зависят от способността на Dogeverse да задържи интереса и да генерира устойчива общност.

Как да купя Dogeverse в 5 стъпки?

Присъединяването към Dogeverse преди финалното листване се осъществява сравнително лесно:

  1. Изберете удобен за вас криптопортфейл като MetaMask или Trust Wallet и го инсталирайте.
  2. Заредете портфейла с някоя от поддържаните криптовалути – ETH, BNB, MATIC и др.
  3. Посетете официалния сайт на Dogeverse и свържете своя портфейл.
  4. Изберете желаната верига за транзакция и въведете сума за инвестиция в $DOGEVERSE.
  5. Потвърдете покупката. Токените ще можете да заявите на 5-ти юни.

Купете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.