НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

ЮНИ. 27, 2018 19:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

Не е тайна, че когато цената на Биткойн отиде някъде, алткойните я следват.


По време на това писане на статията, Биткойн е спаднал с 1,6% през последните 24 часа. Всеки друг alt в топ 10 (с изключение на Tether ) е спаднал с между 4.5% и 7.5% за същия интервал от време.

Изпълнителният директор на ADVFN Clem Chambers вярва, че връзката не е едностранна и че добива на алткойни действително служи за индикация за потенциално движение на цените на лидера на пазара. "Ако имате силен сигнал от алткойновете, тогава има какво се случва под капака на Биткойн ", заяви той пред Forbes, уточнявайки:

Е, има такъв сигнал и това е минната награда. Гледам наградите за мощната карта Nvidia 1080ti, за да получа насоки. В момента тя е паднала от класациите. Няколко седмици назад и картата щеше изкопае $3.50 от Биткойн-еквивалентни алткойни, но в момента ще имате късмет да изкопае $1.50. Това е мигновено предупреждение за мен, тъй като спадът в минните награди е по-бърз от спада в доларовата цена на Биткойн и е в най-ниския край на диапазона през последната година.


Chambers заключи:

 Биткойн е на ръба на друг тежък спад, който очаквам това лято да докара цената надолу до ниското ниво, откъдето е дъното.Също така, Chambers разглежда Биткойн от историческа гледна точка, като отбелязва, че този мечи пазар не е нещо ново за най-голямата криптовалута. Всъщност, ако погледнете рухванията на Биткойн цената от 2013 г. и 2014 г., можете да копирате и поставите останалите модели на диаграми в много логично дългосрочно ценово предсказване.

Въпреки това, Chambers напомня на инвеститорите, че Биткойн вероятно не е ударил дъното си - поне не и докато мейнстриймът не го обяви за мъртъв. Той ни напомни:

Но не забравяйте, че това не е краят на Биткойн, това е само началото, така че погледнете цялата ценова ос на предишните графики и помнете ... до луната.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

Организацията ще работи с доставчика на благотворителни платформи RenPSG, за да позволи на своите дарители да преместват криптовалути като Биткойн (BTC) в нови фондове, препоръчани от дарители, за да ...
СЕП. 25, 2021 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

Последните данни на фирмата показват, че близо 2,000,000 BTC са преминали от краткосрочни към дългосрочни притежатели от април тази година.Рафаел Шулце-Крафт от Glassnode казва, че данните ясно показв...
СЕП. 25, 2021 00:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter пуска нова Биткойн (BTC) функционалност

Кликването върху функцията позволява на потребителите да насочват създателите към услуги на трети страни като CashApp, която се управлява от Square, платежна компания, основана от Джак Дорси. Но в опи...
СЕП. 24, 2021 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света