НАЧАЛО Прессъобщения

Седмични акценти от крипто пазара: Забележително повишение на dYdX с 60%, ръст на VC Spectra до $0.066

ноември 19, 2023 9:22 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Седмични акценти от крипто пазара: Забележително повишение на dYdX с 60%, ръст на VC Spectra до $0.066

Разгледайте последните акценти на крипто пазара с впечатляващото покачване на dYdX, което сигнализира за бича тенденция.

Освен това открийте потенциала на VC Spectra (SPCT) като водещ алткойн, който може да се похвали със забележително повишение от 725% по време на предварителната си продажба и с прогнози за надхвърляне на $0.080 при листването си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Цената на dYdX се покачва с 90%, като се очаква да достигне $5.55 до 7 декември.
  • VC Spectra: Топ алткойн за инвеститори, търсещи растеж и пасивен доход; очаква се цената да достигне $0.080.

dYdX пуска бета основна мрежа, проправяйки път в търговията на живо

dYdX Chain постигна значителен етап с пускането на бета-мейннет, въвеждайки интерфейс за търговия на живо след гласуване в управлението на общността.

От пускането си на 24 октомври базираната на Cosmos верига от първи слой поддържа над 33 активни безсрочни пазара, предоставяйки на търговците забележителния 20-кратен ливъридж. Гласуването на общността доведе до преминаване на търговията от само пост към активна, подкрепено от над 99% от общността, което сигнализира за преминаване към по-динамично изживяване при търговията.

Въпреки че е в бета-версия, веригата на dYdX вече превъзхожда Етериум по отношение на скоростта, пропускателната способност и ниските такси, като решава проблемите с мащабируемостта. Потребителите вече могат да прехвърлят DYDX токени от Етериум към dYdX Chain чрез мостови портал, което предоставя стейкинг и дял от таксите за търговия.

Този стратегически ход оптимизира системата за търговия на платформата, отговаряйки на предизвикателствата, свързани с мащабируемостта на мрежата на Етериум.

В резултат на това развитие обаче цената на dYdX се повиши от $2.10 на $4.00 в периода от 24 октомври до 15 ноември 2023 г. Това представлява 90.45% увеличение на цената на dYdX. Това увеличение накара пазарните експерти да прогнозират бичи тренд за dYdX, като е възможно да достигне $5.55 до 7 декември 2023 г.

VC Spectra (SPCT): Топ алткойн за инвеститори, търсещи растеж и пасивен доход?

VC Spectra (SPCT), един от бързо развиващите се топ алткойни, привлича вниманието на инвеститорите заради уникалните си стратегии за търговия, като е определян от анализаторите като една от топ криптовалутите, в които може да се инвестира. Работейки като децентрализиран протокол за управление на активи, VC Spectra (SPCT) стратегически инвестира в нови ICO и най-обещаващите блокчейн проекти.

Фокусирайки се върху приоритизирането на инвеститорите, VC Spectra гарантира, че възвръщаемостта от нейните инвестиции се споделя с притежателите на SPCT чрез редовни тримесечни дивиденти. SPCT, родният токен на екосистемата VC Spectra, е изграден в мрежата на Биткойн и работи в съответствие със стандарта BRC-20.

Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) надхвърли очакванията, демонстрирайки значителни печалби от 725% след достигане на етап 4, където всеки SPCT токен се оценява на $0.066. Това е четвъртият значителен скок за VC Spectra (SPCT) по време на предварителната продажба, като прогнозите сочат крайна цена на предварителната продажба от $0.080, което е забележително увеличение с 900% спрямо първоначалната стойност.

Експертите оценяват VC Spectra (SPCT) като един от най-добрите алткойни за, позовавайки се на стабилното му представяне по време на предварителната продажба. Прогнозите гласят, че VC Spectra (SPCT) може да надхвърли $0.080, когато бъде регистрирана на водещите борси.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.