НАЧАЛО Алткойни Биткойн

SEC ще решават за VanEck Биткойн ETF през февруари

ДЕК. 7, 2018 20:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще решават за VanEck Биткойн ETF през февруари

Очаквано, Комисията за ценни книжа и борси в САЩ отново отложи своето решение относно предложението за ETF, предложено от VanEck / SolidX. Комисията остава без възможност за по-нататъшни забавяния и абсолютното окончателно решение ще дойде на 27-и февруари 2019 гoдина.

Биткойн ETF: Последното закъснение

През юли бе съобщено, че решението на SEC за предложението от VanEck / SolidX за ETF най-вероятно ще се вземе през 2019 година.

Комисията забави своето решение многократно, последното от което се случи вчера на 6-и декември. Това обаче беше последното законно oтлагане и както е посочено в самата поръчка, SEC трябва или да одобри или да не одобри предложеното изменение на правилото на 27-и февруари 2019 година.

По-рано през септември, Елад Ройсман, избран от президента Тръмп, бе одобрен като най-новият комисар на SEC и включи старши състав, който в някакъв момент би трябвало да подкрепи Биткойн ETF.

Според правния експерт Джейк Червински, обаче, комисарите няма да имат роля в крайния срок на 27-и февруари. Той обясни:Решението ще бъде взето от персонала на SEC в отдела за търговия и пазари. Комисарите се включват директно, само ако има преразглеждане на първоначалното решение.Какво ще стане, ако не се приеме?

Един от най-належащите въпроси, освен това дали Биткойн ETF ще бъде одобрен, е това, което ще се случи, ако не бъде приет.

Червински дава яснота по въпроса:Те (VanEck / SolidX) могат да подадат жалба, за да могат членовете на Комисията да преразгледат решението на персонала. Това се случи с ETF-а на Уинкълвос, който беше отказан през март 2017-а, а след това комисарите потвърдиха решението през юли 2018 г.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света