Home

SEC и Ripple все още предизвикват безпокойство сред инвеститорите! Floki губи позиции пред нов проект, обещаващ 100Х потенциал!

17.06.2024 10:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC и Ripple все още предизвикват безпокойство сред инвеститорите! Floki губи позиции пред нов проект, обещаващ 100Х потенциал!

Много инвеститори търсят високодоходни алтернативи за инвестиране по време на неотдавнашния спад на пазара на криптовалути, особено тези, които са направили значителни инвестиции във Floki и XRP.

Неотдавнашните резки колебания в пазарните стойности на Floki и XRP ги направиха по-малко желани инвестиции. Тези инвеститори сега имат възможност да инвестират в Raboo – нова криптовалута от класа на меме монетите, която се управлява от общността и има потенциал за голяма възвръщаемост на инвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Крипто експертите прогнозират значителен темп на растеж от около 100Х. За инвеститорите във Floki и XRP, които решават коя монета да купят сега и се нуждаят от сигурно убежище, където да задържат парите си, като същевременно имат добра възможност да печелят, тази огромна потенциална възвръщаемост се оказа печелившо убежище.

Делото на SEC и Ripple все още предизвиква безпокойство сред инвеститорите

Продължителната съдебна битка между Ripple и SEC оказа влияние върху цената на XRP и продължава да предизвиква безпокойство у инвеститорите. Несигурността за това какво ще се случи в тази съдебна борба държи всеки инвеститор нащрек, обмисляйки позицията си за притежание на монетата.

Причината за тази съдебна борба е, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси обвини Ripple в продажба на нерегистрирани ценни книжа и получаване на около $1.3 милиарда. SEC обмисля потенциално значителни санкции, но техните адвокати настояват за по-малки глоби и наричат предложените глоби „необосновани“.

Това се отрази на цената и на скоростта, с която инвестициите постъпват в екосистемата на монетата. Инвеститорите сега са предпазливи да влагат повече пари, а тези с вече направени инвестиции обмислят да се завъртят и да преместят инвестициите си в друга монета. Това търсене на монета, която да купят сега, ги доведе до Raboo.

Floki губи позиции си в полза на 100Х новак

Когато Floki беше пусната, крипто ентусиастите и инвеститорите, които купиха, направиха голяма печалба. Тя беше описана като меме монета с огромен потенциал и това се отрази във възхода след пускането ѝ на пазара.

С течение на времето напредъкът на Floki беше възпрепятстван от неуспехи. През последната седмица цената ѝ спадна с 27% и сега се продава за $0.00019. Тези неуспехи я принудиха да загуби позиции на пазара, а въвеждането на токена за предварителна продажба Raboo също я направи по-малко привлекателна като инвестиция.

Raboo: Новото убежище за крипто инвестиции

Нова криптовалута, създадена от изкуствен интелект, Raboo е интелигентна комбинация от напреднала технология, усъвършенстван изкуствен интелект и щипка безмилостни умения за лов на мемета.

Целта на тази нова мемо монета е да даде възможност на притежателите на токени да участват в забавни дейности, създадени от меме, за да печелят награди. Тя постига това, като включва Social-Fi и AI компоненти, изграждайки стабилна мрежа от фенове на мемета.

Активната и динамична общност, която Raboo е изградила, за да обедини любителите на меме монети по целия свят, е от съществено значение за успеха на движението. Raboo дава възможност на ентусиастите да участват в криптовалута, управлявана от общността, която според водещи разработчици и експерти ще претърпи 233% увеличение по време на предварителните продажби на токени.

Raboo възнамерява да създаде общност, която да насърчава взаимодействието между инвеститорите в сектора на меме монетите и други експерти в областта на криптовалутите. Тази общност може да съществува в платформи за социални мрежи като X и вие бихте могли да печелите пари, като публикувате и взаимодействате с притежателите на Raboo.

Raboo навлезе на пазара с цена от $0.003 и оттогава нарасна експедитивно и сега се търгува за $0.0048 в четвъртия етап на предварителната продажба. Това увеличение и растеж са доказателство за потенциала на монетата в екосистемата на криптовалутите.

Заключение

Raboo продължава да се издига високо и да се отличава в екосистемата на криптовалутите. С многобройните неуспехи, с които се сблъскаха Floki, и правните битки, които обхванаха Ripple, много инвеститори отбелязаха Raboo като следващото най-интересно убежище за своите инвестиции.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.