НАЧАЛО Прессъобщения

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

03.12.2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

Прогноза за цената на Bitcoin (BTC) от Standard Chartered

Според последните новини за Bitcoin, Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) е потърсила мнението на обществеността относно Alternatives ETF на Franklin Templeton.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Надлежната проверка, която ще продължи 21 дни, е повлияла на решението за спот Bitcoin ETF през 2023 г. Междувременно Джеймс Сейфарт от Bloomberg прогнозира, че SEC планира да одобри такъв ETF между 2 и 10 януари.

Въпреки забавеното решение на SEC, цената на Alternatives се покачи над $39,000. Това увеличение беше свързано с очакванията за намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв.

В перспектива Standard Chartered прогнозира значителен скок в стойността на Bitcoin, като според прогнозата, тя трябва да достигне връх от $100,000 до края на 2024 г.

XRP на път към $27, казва криптоаналитикът “Egrag”

На своята платформа в социалната мрежа X специалистът по криптовалути “Egrag Crypto” наскоро сподели оптимистичните си възгледи за XRP. Той спомена, че цената на XRP в крайна сметка може да се повиши до $1.3, $3 $5.8 и $27.

Egrag добави, че изглежда разумно да се достигне $27. Той спомена 280-дневното, 61,000% увеличение на XRP, което се случи през 2017 г. Според него достигането на $3 и $5.8 би било важна повратна точка по пътя към $27.

Заради регулаторната яснота, която прави XRP безопасен вариант за инвестиция, Egrag Crypto e оптимист за бъдещето на XRP. Това бе предшествано от решението на съдия Анализа Торес, че криптовалутата не е ценна книга. От друга страна, монетата XRP продължава да се търгува над прага от $0.6000.

Цената на Meme Moguls (MGLS) се покачва в очакване на одобрението на спот Bitcoin ETF

Освен Bitcoin и XRP, Meme Moguls (MGLS) е друг токен, който може да извлече ползи от одобрението на спот Bitcoin ETF. Meme Moguls планира да пусне първата по рода си платформа за търговия с мемета. Тази платформа ще включва широк набор от активи, вдъхновени от популярни мемета.

Някои от тези мемове включват интернет сензации като Pepe, кучето Шиба и най-новите тенденции в социалните медии. За да правите информирани инвестиции в мемета, можете да използвате данни в реално време и да получите информация от експерти. Проектът подчертава значението на участието на общността в откриването на следващите големи меме тенденции. В резултат на това той изгради жизнена общност от любители на мемета

Токенът MGLS служи като функционален токен за платформата Meme Moguls. Той ще улеснява търговията и ще възнаграждава стейкърите с пасивен доход. Друг вълнуващ аспект на Meme Moguls ще бъде възможността за печелене на уникални NFT-та.

Тези NFT-та са свързани с активността на играчите и техните постижения в рамките на платформата. Като се има предвид текущата стойност на пазара на меме монети, която надхвърля $18 милиарда, и непрекъснатият му растеж, Meme Moguls може да отбележи значителен напредък през първото тримесечие на 2024 г.

Понастоящем монетата MGLS е навлязла в нов етап и цената ѝ се е увеличила от $0.0019 на $0.0021. Пазарните експерти прогнозират, че с правилното развитие, проекта може да има шанс да осигури 100-кратна възвръщаемост за някой от ранните си инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) наблюдават следващия ход на Kelexo (KLXO), тъй като предварителната продажба продължава

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите, текущата предварителна продажба на Kelexo (KLXO) привлече значително внимание, като накара инвеститорите и притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) да следят внимателно развитието ѝ.

22.02.2024 21:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.