НАЧАЛО Прессъобщения

Scotty The AI напълни джобовете на много меме инвеститори, ето коя е новата крипто “звезда”

28.03.2024 21:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Scotty The AI напълни джобовете на много меме инвеститори, ето коя е новата крипто “звезда”

След като получи борсови листинги от Uniswap & МЕXC, $SCOTTY успя в рамките на броени дни да скочи с над 300% от цената, на която беше търгуван в началото на листването си.

Токенът започна ударно и в рамките на първите часове и дни от позиционирането на пазарите успя да достигне цена от $0.3231, което беше много добра новина за ранните инвеститори.

Но дори сега стойността е близо 90% над цената при листинга, което радва инвеститорите. Какво ни очаква и коя може да е новата звезда? Нека разберем.

Купете Scotty The AI

Scotty The AI следва модел, който се оказва успешен в бичи пазар

Преди време писахме за най-добрите възможности за меме инвеститорите през март, като всички токени в списъка успяха да скочат с поне 3Х в рамките на десетина дни, а Smog (който беше първи) успя да скочи с близо 8Х в рамките на броени дни.

Meme Kombat и Smog вече показват признаци на “умора”, докато $SCOTTY има още потенциал пред себе си за още 1-2 силни вълни.

Moже да се очакват нива на подкрепа от от $0.150, което означава, ще шансовете за достигане на $0.03 отново са реални в рамките на следващата седмица.

Въпросът обаче е – дали има потенциал за още по-голям растеж? Към настоящия момент, това клони към “не”. И не защото $SCOTTY няма потенциал и добра концепция, а просто защото някои нишови инвеститори търсят предпродажби, които да генерират 3Х потенциал.

И тук ще ви представим една криптовалута, която може да бъде точно това.

Купете Scotty The AI

Slothana – Меме криптовалута на Solana

Slothana представлява нова меме криптовалута в екосистемата на Solana, която идва на фона на други подобни проекти като $SCOTTY, но се различава с това, че още е в началните етапи на своето развитие.

Възможността да закупите 10,000 $SLOTH с 1 $SOL, равняваща се на цена от $0.0186 на токен към момента на писането на тази статия, представлява интересна инвестиционна възможност, особено с оглед на очакванията за ръст на цената на Solana до $200-250.

Такива прогнози за цената на Solana могат да означават значително увеличение на стойността на $SLOTH, което прави инвестицията в Slothana още по-привлекателна.

Предварителната продажба на Slothana стартира преди дни и вече е събрана сума от над $1 милион, което показва висок интерес от страна на инвеститорите. Този ентусиазъм около Slothana подчертава възможностите, които криптовалутата може да предложи на ранните участници в проекта, особено в контекста на бъдещия потенциален ръст на Solana.

Купете $SLOTH

Мрежата на Solana може да се окаже ключово предимство

Използването на мрежата на Solana за меме криптовалути се превръща в предмет на все по-голямо внимание, предоставяйки им съществено конкурентно предимство – ниските цени за транзакции. Въпреки текущите високи цени на пазара, транзакционните разходи в мрежата на Solana остават изключително ниски, под $0.05 на транзакция.

Така, при покупка на стойност $500, транзакционната такса би представлявала едва 0.01% от общата сума. В сравнение, транзакциите в мрежата на Ethereum могат да достигнат между $20-30, което прави Solana изключително привлекателна за инвеститорите, търсещи ефективност и намалени разходи.

Този фактор може да играе ключова роля за предпочитанието към меме криптовалути, базирани на Solana, пред тези в мрежата на Ethereum.

Как да закупя Slothana?

Ако не искате да изпуснете меме криптовалута с голям потенциал, при това с почти нулева транзакционна такса, можете да закупите $SLOTH. Ето как можете да го направите:

  1. Посетете сайта на предпродажбата на Slothana. Това е първата стъпка към вашата инвестиция в Slothana. Уверете се, че сте на официалния и сигурен сайт, за да избегнете всякакви потенциални измами.
  2. За да направите покупка, ще трябва да свържете своя крипто портфейл, който е съвместим с блокчейна на Solana. Поддържаните портфейли включват Phantom, Solflare, Trustwallet и Coinbase Wallet. Изберете този, който предпочитате, и следвайте инструкциите на сайта за свързване.
  3. След като портфейлът ви е успешно свързан, ще можете да пристъпите към самата покупка. Изберете колко $SLOTH искате да закупите и извършете обмена, като използвате SOL. Потвърдете транзакцията и следвайте останалите стъпки, както се указва на сайта.

Купете $SLOTH


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.