НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Google Сергей Брин разкрива, че копае Етериум

ЮЛИ. 10, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Google Сергей Брин разкрива, че копае Етериум
 

Съоснователят на Google Сергей Брин направи изненадващото изявление, че копае Етериум (ETH) по време на  Blockchain Summit в неделя, 8-ми юли.


В момента Брин е президент на компанията "Alphabet", компанията майка на Google, която се формира като част от преструктурирането на технологичния гигант през 2015 г., но неговата странична инициатива е добива на втората по големина криптовалута в света, Етериум.

Брин приписва успеха на услугите за търсене и електронната поща на Google, както и възможността за възприемане на новите технологии "сериозно" - признаването на потенциален "скок" - нещо, което той е приписал на разработчиците и умовете зад крипто пространството.

Милиардерът от Google каза, че криптовалутите, които са разпространили криптографията с публичен ключ в мрежата и са създали консенсусни алгоритми като доказателство за работа (PoW), са "умопомрачителни". А крипто пространството е  "удивително".

Брин подчерта също така концепцията за доказателства за нулеви познания, които стоят в основата на анонимността, ориентирани към алткойнове като ZCash. Той описа математиката, за която той признава, че съвсем не е в състояние да разбере - като, "умопомрачителна".

В Писмото на основателите на Alphabet през 2017 г. Брин приписва водещите криптовалути като Етериум като основен фактор за днешния "изчислителен бум".

Google от своя страна обяви забрана за разпространение на крипто през март, която влезе в сила на 1 юни, и беше тежко критикувана. Брин вчера призна, че компанията "не успя" да бъде иновативна, когато става дума за приемането на крипто.

Етериум  (ETH) е  втората най-голяма валута по време на писане на статията с пазарна капитализация от около 44,5 милиарда долара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Интересът към Cardano (ADA) не изглежда да спада

Според данните на Google Trends търсенията за вече третата по големина криптовалута по пазарна капитализация надминаха своя връх от 2017 г. и оттогава продължават да нарастват. Търсенията в Google за ...
МАР. 3, 2021 21:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на тази почти незнайна криптовалута е на път да 'експлодира'

Във видеоклип Суоуп каза на своите близо 200,000 абонати в YouTube, че следи NFT20 пазара и неговия токен за управление  MUSE, твърдейки, че това е Uniswap (UNI) на незаменяемите токени, което означав...
МАР. 3, 2021 10:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ анализатор предрича скок в цените на тези две криптовалути

Псевдонимният анализатор, известен в бранша като Smart Contracter, казва, че протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) Aave (AAVE) и Synthetix (SNX) вероятно ще скочат най-много, като се има ...
МАР. 2, 2021 20:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Натрупване на поръчки за покупка - DASH може и да се върне над $300

Динамиката се стимулира от Биткойн (BTC), който изпитва повишени нива на волатилност сред нарастващото приемане и появата на инвеститори, които се стремят да се възползват от печалбите на криптовалута...
МАР. 2, 2021 16:04 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света