НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Google Сергей Брин разкрива, че копае Етериум

ЮЛИ. 10, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Google Сергей Брин разкрива, че копае Етериум

Съоснователят на Google Сергей Брин направи изненадващото изявление, че копае Етериум (ETH) по време на  Blockchain Summit в неделя, 8-ми юли.


В момента Брин е президент на компанията "Alphabet", компанията майка на Google, която се формира като част от преструктурирането на технологичния гигант през 2015 г., но неговата странична инициатива е добива на втората по големина криптовалута в света, Етериум.

Брин приписва успеха на услугите за търсене и електронната поща на Google, както и възможността за възприемане на новите технологии "сериозно" - признаването на потенциален "скок" - нещо, което той е приписал на разработчиците и умовете зад крипто пространството.

Милиардерът от Google каза, че криптовалутите, които са разпространили криптографията с публичен ключ в мрежата и са създали консенсусни алгоритми като доказателство за работа (PoW), са "умопомрачителни". А крипто пространството е  "удивително".

Брин подчерта също така концепцията за доказателства за нулеви познания, които стоят в основата на анонимността, ориентирани към алткойнове като ZCash. Той описа математиката, за която той признава, че съвсем не е в състояние да разбере - като, "умопомрачителна".

В Писмото на основателите на Alphabet през 2017 г. Брин приписва водещите криптовалути като Етериум като основен фактор за днешния "изчислителен бум".

Google от своя страна обяви забрана за разпространение на крипто през март, която влезе в сила на 1 юни, и беше тежко критикувана. Брин вчера призна, че компанията "не успя" да бъде иновативна, когато става дума за приемането на крипто.

Етериум  (ETH) е  втората най-голяма валута по време на писане на статията с пазарна капитализация от около 44,5 милиарда долара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света