НАЧАЛО Биткойн

Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

април 8, 2022 13:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

Фирмата за крипто анализи Santiment подчертава ключов индикатор, който може да сигнализира край на скорошното рали на крипто пазарите.

Агенцията казва, че съотношението печалба/загуба както за Биткойн, така и за Етериум е на най-високото си ниво от близо шест месеца, което предполага, че може да се очертава корекция.

Днес Биткойн вижда второто най-голямо съотношение на транзакции, реализирани на печалбата спрямо загуба през последните 5 месеца (2.64 пъти повече на печалбата).

Също така, при Етериум е на второто най-високо ниво за 4 месеца (3.03 пъти повече печалба). Тези високи съотношения предвещават корекции.

Image


Фирмата за данни също така казва, че е имало много разговори за “купуване на спад” в социалните медии на фона на отдръпването на BTC.

Това може да не е сериозен спад на цената с Биткойн -1,3% през последните 24 часа.

Въпреки това, след доста FOMO през последните две седмици, в социалните платформи има известен голям оптимизъм за купуване на спада. Това е най-големият [подобен] скок от три седмици.

Image


Santiment също разглежда как значително намаляване на таксите за транзакции може да обясни неотдавнашното увеличение на цената на Етериум.

Таксите на Етериум са много по-достъпни, отколкото сме виждали през последните 8+ месеца. Средната такса за газ е само $5.81.

За сравнение, средните такси нараснаха до $69.57 на 11-ти май 2021 г. и $62.85 на 8-ми ноември 2021 г.

Image


И накрая, Santiment обръща внимание на Лайткойн. Фирмата за пазарни проучвания казва, че напоследък китовете поглъщат много алткойни.

Лайткойн може да не е на радарите на много търговци в момента, но тихо току-що видя най-голямото количество ежедневни LTC китови транзакции, надвишаващи $100k+ (3,458 транзакции) през 2022 г.

Обикновено това е индикатор за средносрочни промени в посоката на цените.

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини