НАЧАЛО Биткойн

Santiment разкрива на какво може да се дължи скорошния подем на пазара

юли 23, 2022 18:32 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Santiment разкрива на какво може да се дължи скорошния подем на пазара

Проучване на компанията за блокчейн анализ Santiment сочи, чекрипто пазарът е предимно "зелено море", тъй като основните цифрови активи започват да растат.

В докладът се посочва, че макар Биткойн, Етериум и алткойни като ApeCoin, Fantom, Етериум Класик и THORChain (RUNE) да отбелязват двуцифрен ръст в процентно отношение, споменаванията в социалните медии намаляват.

Според Santiment намаляващите проценти на обсъждане на крипто активите в различните социални платформи демонстрира, че страхът от пропускане (FOMO) на печалбите не е обхванал инвеститорите на дребно. 

Биткойн е +12% и тази седмица скочи обратно над $23,000. По-голямата история е свързана с Етериум (+33%) и алткойни като ETC (+69%), APE (+39%), FTM (+33%) и RUNE (+31%). 

Докато обемът на социалните мрежи остава нисък, тълпата все още не изпитва FOMO треска.

Компанията за анализи твърди, че ключовите групи заинтересовани страни от Етериум са променили поведението си след 13 юли, когато ETH падна до дъно от около $1,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто пазарите достигнаха своето дъно, според Раул Пал 


Както отразихме от CryptoDnes, Santiment наскоро разгледа различните групи притежатели на ETH и как се е променила динамиката им след 13 юли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене