НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Santander бъркат XRP с Ripple

МАР. 25, 2019 17:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Santander бъркат XRP с Ripple

Признатата финансова институция Santander обявиха в Twitter на 23-ти март, че използват XRP за международни плащания.


Въпреки това, банката бърка Ripple с XRP.


В друго съобщение, те обясниха, че са се объркали и че са предоставили невярна информация.

През последната година видяхме как Ripple се опитва да се разграничи от XRP токена. Това не е лесно за компанията. Много ентусиасти и фирми все още имат проблеми с това да разберат разликата между тези два термина.

Ripple е компанията, която използва XRP за обработка на трансгранични плащания. В момента XRP се търгува на пазара и може да бъде закупен от инвеститори. Ripple не е криптовалута, а само компанията, която използва дигиталния актив и неговите възможности.

Според Santander, те използват XRP за международни плащания в 18 страни от ЕС и САЩ. Това заяви компанията по време на АМА сесия, която се проведе в Twitter.

https://twitter.com/santanderukhelp/status/1109427371986296836Потребителите бяха много развълнувани от този публикация в Twitter, която получи сериозно внимание. Някои XRP ентусиасти бяха объркани, тъй като банката не обяви никъде другаде, че работят с XRP, дори когато Santander си партнира с Ripple, за да използва други продукти.

В друга публикация, банката съобщи, че поради недоразумение са дали невярна информация. Те се извиняват за объркването, което са създали на пазара. One Pay FX в момента използва xCurrent, а не XRP за обработка на плащанията.https://twitter.com/santanderukhelp/status/1109761495200612352През април 2018 г., Santander публикува прессъобщение, в което се споменава, че работят с Ripple, за да подобрят услугите си. Банката също инвестира в Ripple чрез InnoVentures, техния фонд за финтех рисков капитал.

За това, в прессъобщението се обяснява:

Новата услуга използва xCurrent, технология, базирана на DLT, собственост на базираната в Калифорния, Ripple. InnoVentures, финтех дружеството за рисков капитал на Santander, на стойност $200 милиона, инвестира в Ripple още през 2015 г.

Ripple вече работи с повече от 200 компании, които използват услугите им, за да подобрят продуктите, предлагани на потребителите. Транзакциите могат да се обработват по-бързо и на по-ниска цена. Независимо от това, Santander не използва XRP, дори не е обмисляна идеята да започне в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света