Home

Самсон Моу прави смела прогноза за цената на Биткойн; Анализаторите избират най-обещаващите криптовалути под $1 за това лято

30.06.2024 9:25 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Самсон Моу прави смела прогноза за цената на Биткойн; Анализаторите избират най-обещаващите криптовалути под $1 за това лято

Главният изпълнителен директор на JAN3, Самсон Моу, наскоро направи смела прогноза за цената на Биткойн (BTC). Той предвижда този крипто титан да достигне стойността от $1 милион.

Междувременно трейдърите търсят следващата най-добра монета, в която да инвестират под $1. Ето пет такива монети, които могат да поскъпнат това лято: DTX Exchange (DTX), Notcoin (NOT), Kaspa (KAS), XRP и Cardano (ADA).

DTX Exchange (DTX): Най-добрата криптовалута, която да купите в момента

Благодарение на силното си представяне в предварителните продажби, крипто светът обръща внимание на DTX Exchange (DTX). От началото си досега тази предварителна продажба е събрала почти $800,000 и може да набере $1 милион до края на юни 2024 г. Дори крипто анализаторът Candy Gems е оптимистично настроен към DTX Exchange, заявявайки, че тя е интересна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това, което прави DTX Exchange уникална, е, че тя съчетава характеристики както от CEX, така и от DEX. Това означава, че потребителите могат да търгуват с над 120,000 класа активи, като акции, валути и криптовалути, с ливъридж до 1,000Х. Освен това скоростта на транзакциите в DTX Exchange е едва 0.04 секунди – една от най-бързите в която и да е борса днес.

В центъра на всичко в екосистемата на DTX Exchange се намира нейният функционален токен, DTX. Токените носят много предимства, включително намалени такси за търговия и право на глас в управлението. Нещо повече, ако някой купи DTX на стойност $100 по време на предварителната му продажба, той автоматично участва в раздаването на $1 милион, където десет победители ще получат по $100,000.

Понастоящем DTX се предлага само за $0.04 в Етап 2 на предварителната продажба – 100% увеличение спрямо началната цена от $0.02. Стойността му обаче ще се повиши до $0.06 след началото на Етап 3. Експертите прогнозират още едно 50Х покачване, след като първокласни CEX я регистрират през третото тримесечие на 2024 г.

Notcoin (NOT): Предстои ли възход?

На следващо място трябва да споменем Notcoin (NOT) – криптовалута във възход, която напоследък се носи на бича вълна. Само за последната година цената на Notcoin се е повишила с близо 5%, според данни на CoinMarketCap. Крипто анализаторът LSTRADER заяви, че тази бича тенденция ще продължи. Неговата публикация в Х прогнозира, че съвсем скоро стойността на Notcoin ще се покачи до $0.029.

Техническият анализ за криптовалутата Notcoin подкрепя това твърдение. Например десет технически индикатора сега са в зоната за покупка за NOT. Поради всички тези причини пазарните анализатори предвиждат в своите прогнози токенът да се търгува на $0.017 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Kaspa (KAS): Друга добра криптовалута за набюдение

Kaspa (KAS) е друга криптовалута, която привлича внимание на крипто пазара. По данни на CoinMarketCap цената на Kaspa се е увеличила с близо 600% през последните 12 месеца. Експертът Jim смята, че ралито за KAS ще настъпи, когато стойността ѝ разбие нивото от $0.20.

От гледна точка на техническия анализ бъдещето на монетата Kaspa също изглежда светло. Забележително е, че KAS се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА, като същевременно има 27 зелени технически индикатора. В резултат на това експертите в областта на криптовалутите направиха бича прогноза за цената на Kaspa. Те прогнозират потенциален скок до $0.19 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

XRP: Получава одобрение от VARA

Неотдавна Армандо Пантоха обяви, че XRP вече е одобрена от VARA – финансовия орган на Дубай. С това развитие гражданите на Дубай вече могат да използват криптовалутата XRP за глобални парични преводи директно от този град.

Стойността на XRP се увеличи с близо 1% на графиката за периода от началото на годината. Освен това три технически индикатора мигат в зелено. По този начин експертите прогнозират, че преди края на второто тримесечие на 2024 г. XRP ще се търгува на ниво от $0.64.

Cardano (ADA): Има ли възможност за ETF?

Накрая ще обсъдим Cardano (ADA), една от най-познатите криптовалути. Според Stake with Pride скоро ще може да се появят ADA ETF. Това развитие може да донесе огромно внимание на Cardano в дългосрочен план, което да доведе до рязко покачване на стойността му. Стойността на монетата Cardano се повиши с близо 40% през последните 12 месеца.

Освен това над 15 технически индикатора вече са в зоната за покупка на Cardano. Благодарение на всички тези бичи новини и показатели пазарните анализатори остават уверени в нейния растеж. Те прогнозират поскъпване до $0.52 за ADA в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Финални мисли за най-добрите криптовалути за покупка това лято

Бичата прогноза за Биткойн на Самсън Моу накара хората отново да се запалят по криптовалутите. В тази среда DTX Exchange, Notcoin, Kaspa, XRP и Cardano са 5-те най-добри криптовалути, които трябва да се наблюдават. DTX Exchange обаче се откроява, тъй като има връзки с много финансови пазари на стойност трилиони долари, както и по-ниска пазарна капитализация от своите колеги.

С други думи, DTX ще нарасне по-бързо, като в същото време ще остане по-стабилна във волатилни води. Ето защо, ако желаете да закупите една от най-добрите криптовалути, регистрирайте се за предварителната продажба на DTX, като използвате връзките по-долу.

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.