НАЧАЛО Други

Само новините за масово приемане може да разпалят искрата на криптовалутите

МАР. 3, 2019 18:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Само новините за масово приемане може да разпалят искрата на криптовалутите

През последната седмица имаше няколко развития в света на криптовалутите, като повечето от тях доведоха до значителна промяна.


За началото на седмицата, видяхме XRP да бъде добавен на една от най-големите борси в света, Coinbase. Имаше и интересни новини около проекта Tron.

Въпреки различните тенденции обаче, пазарът остава непроменен. Етериум също имаше подобен проблем, след като премина успешно дългоочаквания ъпгрейд, много хора очакваха цените да реагират положително. Но това така и не стана и цените му останаха непроменени.

В частност, за XRP мнозина очакваха, че новината за Coinbase ще разбие ключовите нива на съпротива и вероятно ще задейства следващото масово пазарно рали. За монета, която се повиши с около 3000% през 2017, 10-те процента, на които станахме свидетели този път, са твърде малко.

В миналото, добавянето на токен в популярна борса води криптото до това да регистрира нови, големи печалби в дните и седмиците след новината. За XRP, само няколко дни след обявяването, монетата е дълбоко в червено и почти същата позиция, както преди обявяването. Изненадващо, някои анализатори не бяха изненадани от това.


Модел за промяна на пазара


Според Мароан Гаркон, управляващ директор на крипто деривативната платформа Amulet, той до голяма степен не е изненадан от това. Той отбеляза, че чрез сегашния пазар на мечки, развитието не успя да вдъхнови всяко движение на пазара. Според него в момента най-добрата новина е новината за масовото приемане.

Повечето токени паднаха в червената зона, след като показаха надежда, като записаха марджин печалби в ранните часове на деня. XRP записва спад от малко под 2%. Етериум [ETH] и Биткойн [BTC] също отчитат спад, съответно под 1% и малко над 2%. На всички пазари повечето токени монети са намалели с около 1% до 5%.

Изглежда, че като се имат предвид последните събития, пазарният модел се променя и вече не правят новини за развитието, които да вдъхновяват движението на пазара, както в миналото.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света