НАЧАЛО Други

Съдят Роджър Вер, Bitmain и Kraken

ДЕК. 7, 2018 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съдят Роджър Вер, Bitmain и Kraken

Филипинската компания UnitedCorp подаде жалба в окръжния съд на САЩ във Флорида срещу спорния главен изпълнителен директор на Bitcoin.com Роджър Вер, най-големият китайски копач Bitmain и крипто борсата Kraken.


Компанията ги обвинява за измами и манипулиране на пазара. Обвинителят твърди, че тримата заподозрени са работили с китайското правителство, за да централизират или да поемат пълен контрол над Биткойн Кеш (BCH) мрежата.


"UnitedCorp смята, че обвиняемите се съгласяват ефективно да приватизират мрежата на Bitcoin Cash след планираната софтуерна актуализация от 15-ти ноември 2018 година, с намерение да централизират мрежата - всички в нарушение на приетите стандарти и протоколи, свързани с bitcoin от самото начало", съобщава Globenewswire.

Според много индустриални експерти, спорния BCH хард форк е основната причина крипто пазара да кърви в момента.

Главният изпълнителен директор на Bitmain Дзихан Ву, базираната в САЩ борса Kraken и лицето на Bitcoin Cash (ABC-Adjustable Blocksize Cap) Роджър Вeр, предприемат противоречив ход, за да присвоят официалния BCH към ABC вместо SV (Satoshi Vision).

Прекомерно количество на хеш мощност в сравнение със съответната рентабилност посдигуряваше Биткойн Кеш (ABC) мрежата, което означава, че копачите добиват на загуба.

Добре известен Биткойн максималист и крипто търговец WhalePanda каза в tweet, че участието на изпълнителния директор на Bitmain в това фиаско засили хеш рейта.

Също така, bitcoin.com басейна за кратко отклони своята хеш мощност от копаене на BTC до добив на BCH (ABC).

Брайън Милър, aдвокатът представляващ UnitedCorp заяви, че съществува схема на мрежа от лица, които работят за изкуствено увеличаване на стойността на Bitcoin ABC, превземайки мрежата на BCH и правейки опити за централизиране на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света