НАЧАЛО Други

Съдят Роджър Вер, Bitmain и Kraken

ДЕК. 7, 2018 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съдят Роджър Вер, Bitmain и Kraken

Филипинската компания UnitedCorp подаде жалба в окръжния съд на САЩ във Флорида срещу спорния главен изпълнителен директор на Bitcoin.com Роджър Вер, най-големият китайски копач Bitmain и крипто борсата Kraken.


Компанията ги обвинява за измами и манипулиране на пазара. Обвинителят твърди, че тримата заподозрени са работили с китайското правителство, за да централизират или да поемат пълен контрол над Биткойн Кеш (BCH) мрежата.


"UnitedCorp смята, че обвиняемите се съгласяват ефективно да приватизират мрежата на Bitcoin Cash след планираната софтуерна актуализация от 15-ти ноември 2018 година, с намерение да централизират мрежата - всички в нарушение на приетите стандарти и протоколи, свързани с bitcoin от самото начало", съобщава Globenewswire.

Според много индустриални експерти, спорния BCH хард форк е основната причина крипто пазара да кърви в момента.

Главният изпълнителен директор на Bitmain Дзихан Ву, базираната в САЩ борса Kraken и лицето на Bitcoin Cash (ABC-Adjustable Blocksize Cap) Роджър Вeр, предприемат противоречив ход, за да присвоят официалния BCH към ABC вместо SV (Satoshi Vision).

Прекомерно количество на хеш мощност в сравнение със съответната рентабилност посдигуряваше Биткойн Кеш (ABC) мрежата, което означава, че копачите добиват на загуба.

Добре известен Биткойн максималист и крипто търговец WhalePanda каза в tweet, че участието на изпълнителния директор на Bitmain в това фиаско засили хеш рейта.

Също така, bitcoin.com басейна за кратко отклони своята хеш мощност от копаене на BTC до добив на BCH (ABC).

Брайън Милър, aдвокатът представляващ UnitedCorp заяви, че съществува схема на мрежа от лица, които работят за изкуствено увеличаване на стойността на Bitcoin ABC, превземайки мрежата на BCH и правейки опити за централизиране на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света