НАЧАЛО Прессъобщения

С нарастващия приток на Bitcoin ETF и поскъпването на Solana, дали бонусът от 25 % на Furrever Token е най-добрият залог

?

06.06.2024 13:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
С нарастващия приток на Bitcoin ETF и поскъпването на Solana, дали бонусът от 25 % на Furrever Token е най-добрият залог

?

Пазарът на криптовалути в момента преживява доста активност, с важни събития, които карат инвеститорите да следят тенденциите с нетърпение.

Bitcoin наскоро счупи рекорди с приток от $886 милиона след одобрението на ETF, което изстреля цената му до небето.

Междувременно Solana изпревари Ethereum по брой активни адреси, отбелязвайки значителен етап в растежа си. На фона на тези значителни движения Furrever Token (FURR) предлага ограничен по време бонус от 25% за нови покупки, предоставяйки уникална възможност на инвеститорите да увеличат възвръщаемостта си.

Притокът към Bitcoin ETF: Исторически скок

Неотдавнашното одобрение на Bitcoin ETF донесе безпрецедентен приток от $886 милиона, поставяйки нови рекорди и повишавайки цената на BTC.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този огромен приток на капитали отново разпали интереса към водещата криптовалута, изтласка я на нови висоти и затвърди позицията ѝ на доминираща сила на пазара. Очаква се скокът на инвестициите да продължи, тъй като все повече институционални инвеститори наливат пари в Bitcoin, стремейки се да се възползват от потенциала му за значителни печалби.

Този приток има вълнообразен ефект върху целия криптовалутен пейзаж, създавайки благоприятна среда за други дигитални активи. Тъй като Bitcoin е начело, той проправя пътя на други криптовалути да се възползват от подновения интерес и повишената ликвидност на пазара.

Възходът на Solana: Изпреварване на Етериум

Докато Bitcoin влиза в заглавията на вестниците със своите рекордни притоци, Solana привлича вниманието, като изпревари Ethereum по брой активни адреси. През май 2024 г. Solana регистрира близо 42 милиона активни адреса, като значително изпреварва 16-те милиона на ETH. Този скок подчертава нарастващата популярност на Solana, обусловена от по-ниските такси за транзакции, по-бързото време за обработка и стабилната екосистема от децентрализирани приложения (dApps).

DeFi секторът на Solana също отбеляза значителен ръст, като общата заключена стойност се увеличи с 33% и достигна $1.28 милиарда. Това впечатляващо представяне позиционира Solana като сериозен конкурент на Ethereum, предизвиквайки нова вълна от интерес и инвестиции в нейната екосистема. Анализаторите прогнозират, че инерцията на Solana ще продължи, като потенциално ще доведе до нови исторически върхове и допълнително ще затвърди статута ѝ на крипто пазара.

Furrever Token: Уникална възможност с 25% бонус

На фона на вълнението около Bitcoin и Solana, Furrever Token (FURR) предлага освежаваща и доходоносна възможност за инвеститорите. Furrever Token се отличава със забавна и ангажираща екосистема, съсредоточена около темата за очарователните дигитални котки. Този игрив подход има за цел да създаде усещане за общност и удоволствие, като същевременно предоставя значителен финансов потенциал.

Понастоящем в деветия си етап на предварителна продажба Furrever Token е на цена от $0.000732 и обещава до 15X възвръщаемост. Проектът вече е набрал над $1.2 милиона и се стреми да достигне $1.9 милиона, преди да стартира на PancakeSwap. За да направи сделката по-атрактивна, Furrever Token предлага 25% бонус за всички нови покупки, като използва кода FURR25 до 10 юни 2024 г.

Тази ограничена по време оферта представлява отлична възможност за инвеститорите да увеличат значително своите дялове. Като участват в предварителната продажба и се възползват от бонуса, инвеститорите могат да се позиционират за потенциални значителни печалби, тъй като Furrever Token набира популярност на пазара.

Защо Furrever Token се откроява

Добре структурираната токеномика на Furrever Token и сериозната ангажираност на общността го правят привлекателна инвестиция. С 65% от общо 9 милиарда токена, налични по време на предварителната продажба, 25%, разпределени за децентрализирани борси (DEX), и 10%, запазени за екипа (блокирани за една година), проектът демонстрира ангажимент за дългосрочен растеж и стабилност.

Нещо повече, активното участие на модераторите в официалния канал в Telegram осигурява благоприятна и интерактивна среда на общността, като се решават проблемите незабавно и се поддържат високи нива на ангажираност. Този подход, насочен към общността, в съчетание с привлекателната естетика и забавните елементи на токена, прави Furrever Token отличаващ се в пренаселеното крипто пространство.

Възползвайте се от момента

Тъй като Bitcoin продължава да се издига с притока на ETF, а Solana изкачва нови висоти, крипто пазарът изглежда готов за нови възможности. Ограничената по време оферта за 25% бонус на Furrever Token предоставя на инвеститорите уникален шанс да се възползват от настоящата динамика на пазара и да си осигурят значителна възвръщаемост.

Сега може да е идеалният момент да диверсифицирате портфейла си с Furrever Token. Не пропускайте тази ограничена във времето възможност да увеличите авоарите си и да станете част от растяща, динамична общност.

Посетете furrevertoken.com, за да научите повече и да се възползвате от предложението за 25% бонус, преди да е станало твърде късно.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.