НАЧАЛО Прессъобщения

С 20Х печалби в перспектива, притежателите на Tether (USDT) и USD Coin (USDC) се диверсифицират с платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO)

27.03.2024 16:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
С 20Х печалби в перспектива, притежателите на Tether (USDT) и USD Coin (USDC) се диверсифицират с платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO)

Извън конвенционалния пазар с неговите огромни колебания и бързи промени, има опции, които инвеститорите могат да проверят. Те се наричат стабилни монети (stablecoins) и наистина имат своите предимства.

Например притежателите на стабилни монети биха пропуснали неотдавнашния пазарен срив, при който много позиции бяха ликвидирани бързо и бяха загубени хиляди дори милиони долари.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Те обаче биха пропуснали и огромния пазарен бум и бичия период, който го предшестваше. В някои отношения инвеститорите обичат да балансират както между притежаването на някои стабилни монети, така и на други перспективни активи. Възможно ли е това да е причината, поради която притежателите на Tether (USDT) и USD Coin (USDC) се диверсифицират с Kelexo (KLXO)? Нека разберем.

Tether (USDT): Удобен гигант

Tether (USDT) е децентрализирана стабилна монета, която беше пусната в обращение през 2014 г. Стабилната монета се превърна в най-популярната опция в сектора и в един от най-използваните дигитални активи. Пазарната капитализация на Tether (USDT) е над $102 милиарда, което е повече от три пъти повече от най-близката му алтернатива в рамките на пазара на стабилни монети.

Въпреки това Tether (USDT) остава конфликтен токена. В докладите от тази година се твърди, че Tether (USDT) се използва за някои незаконни транзакции. В същото време Tether (USDT) наскоро си сътрудничи с американските власти за възстановяване на средства, които са били получени с измама.

USD Coin (USDC): Бързо растящ претендент?

USD Coin (USDC) е друга стабилна монета и втората най-популярна опция. Пазарната му капитализация от $33 милиарда отразява популярността му в пространството и известно доверие в токена. USD Coin (USDC) намира по-голям успех в рамките на чуждестранните пазари, тъй като все повече инвеститори се разграничават от Tether (USDT). Въпреки това USD Coin (USDC) все още се бори да намери значение в рамките на пазара с монопола на Tether (USDT).

Инвеститорите в Tether (USDT) и USD Coin (USDC) се диверсифицират чрез Kelexo (KLXO)

Много притежатели на стабилни монети бяха разочаровани, когато пропуснаха крипто бичата вълна. След това обаче те се почувстваха по-успокоени по време на срива. Въпреки това желанието за възвръщаемост остава силно и това тласка инвеститорите към нови токени като Kelexo (KLXO).

Kelexo (KLXO) е базирана на Етериум (ETH), мрежа с отворен код, създадена за отпускане и вземане на заеми. Тя е създадена с мисъл за заемодателите и заемополучателите. Заемодателите предоставят ликвидност с фиксирана възвръщаемост за това в скоро време. Кредитополучателите могат да получат бързи средства от платформата с удобни условия.

Kelexo (KLXO) е създадена специално за потребителите. Тя премахва много бариери пред вземането и отпускането на заеми, като KYC проверката и брокерите. Това дава възможност за гладък и ефективен процес на отпускане на заеми.

Можете да закупите Kelexo (KLXO) токени само за $0.05 на единица. Тази ниска цена позволява придобиването на огромни дялове за малка сума пари. Чрез ранното закупуване на Kelexo (KLXO) инвеститорите могат да получат пасивен доход от проекта. Това означава невероятна възвръщаемост както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.