НАЧАЛО Други

Ружа Игнатова и OneCoin се завръщат

юли 31, 2021 10:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ружа Игнатова и OneCoin се завръщат

Противоречивата криптовалута OneCoin предполагаемо ще направи своето завръщане на крипто сцената, според създателката на проекта Ружа Игнатова.

След дълго отсъствие, Ружа Игнатова излезе от сенките – с обяснението, че е избрала да се прикрие, поради опасения за живота си. Това сподели прочутата вече по цял свят бизнесдама.

За да си припомним, д-р Игнатова и проектът OneCoin бяха обвинени от световни правоприлагащи органи във финансови измами и подмамване на инвеститори. Предполагаемо компанията е изчезнала с близо $5 милиарда клиентски средства, което доведе до международно издирване на цялото ръководство на проекта.

В своето послание основателката на OneCoin твърди, че е била ‘предадена‘ от своите партньори като дори не е имала достъп до сървъри и средства. Тя също така обеща на инвеститорите, които са чакали толкова дълго време, че ще бъдат щедро възнаградени за търпението.

За всички тези, които са готови да развеят знамето на свободата отново, пишете ми”, каза Игнатова след като сподели, че иска да се срещне с всички ‘лидери‘. “Трябват ни ресурси. И искам да наема най-добрите блокчейн експерти. Готова съм да създам токен с отворен код. За това имам нужда от дарения и финансиране от вас. В замяна съм готова да предложа на всеки направил дарение специален токен, който може да бъде обменен на специален курс.

На 16-18 юли OneLife, компанията стояща зад криптовалутата OneCoin е организирала грандиозно събитие в хотел „Империал“ в Пловдив, който е собственост на бившия кмет на града Иван Тотев (ГЕРБ). Самото събитие е било невъзпрепятствано от властите, въпреки че Ружа Игнатова се издирва вече три години. 

Предвид това, че Константин Игнатов, брат на Ружа Игнатова, се съгласи да свидетелства срещу сестра си миналото лято, предвид множеството обвинения във финансови измами, международните заповеди за арести и дори екзекуции, думите на криптокралицата изглеждат доста съмнителни.

В същото време се появиха известни съмнения, че този видеоклип е изфабрикуван и това не е истинската Ружа Игнатова.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене