НАЧАЛО Прессъобщения

Ръководство за начинаещи за основните крипто инвестиции през декември

07.12.2023 8:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ръководство за начинаещи за основните крипто инвестиции през декември

В тази статия са разгледани три обещаващи криптовалути: VC Spectra (SPCT), Optimism (OP) и Near Protocol (NEAR).

Научете защо тези токени си струва да бъдат разгледани от начинаещите инвеститори, какъв е техният потенциал за растеж и какви са уникалните им характеристики, които ги отличават на крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

VC Spectra (SPCT): Вратата на начинаещите към дигиталните активи

Криптовалутите стават все по-популярни сред инвеститорите и ако сте начинаещ, който иска да се потопи в света на дигиталните активи, VC Spectra (SPCT) може да бъде отлична опция, която да обмислите за декември.

Едно от основните предимства на VC Spectra (SPCT) за начинаещи е достъпността. За разлика от традиционните инвестиционни опции, VC Spectra е отворена за всички инвеститори, независимо от тяхното местоположение или размера на инвестицията им. Тази всеобхватност се постига чрез използването на блокчейн технология, която премахва необходимостта от доверие в посредници.

В допълнение към своята достъпност, VC Spectra (SPCT) предлага няколко други предимства, които я правят най-добрата криптовалута за начинаещи. Платформата предоставя тримесечни дивиденти на притежателите на токени, което позволява на инвеститорите да получават пасивни доходи от притежанията си.

Нещо повече, VC Spectra (SPCT) демонстрира впечатляващ ръст при публичната си предварителна продажба. Токенът SPCT отбеляза поразително увеличение от 862.5%, като нарасна от $0.008 до $0.07 в етап 5. Този експоненциален растеж доведе до прогнози, че SPCT може дори да надхвърли прогнозната си стойност от $0.080 до края на предварителната продажба. Ако тези прогнози се сбъднат, инвеститорите могат да се радват на забележителна възвръщаемост на инвестициите от над 900%.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Optimism (OP): Удобното за потребителя решение за мащабиране на Етериум

За начинаещите, които навлизат в света на криптовалутите, е важно да идентифицират обещаващи монети, които не само предлагат лесно за използване преживяване, но и имат потенциал за растеж. Една такава криптовалута, която отговаря на изискванията, е Optimism (OP), чиято стойност заема 40-та позиция по пазарна капитализация със стойност $1.6 милиарда.

Криптовалутата Optimism (OP) е решение за мащабиране от втори слой, специално разработено за подобряване на скоростта и достъпността на транзакциите в блокчейна на Етериум. Макар че мрежата Етериум придоби огромна популярност през последните години благодарение на стабилната си екосистема, високите такси за газ са често срещано опасение за потребителите.

Освен това инфраструктурата на Optimism (OP) улеснява глобалните трансфери при ниски разходи. В свят, в който международните трансфери на средства могат да бъдат сложни и скъпи, криптовалутата Optimism (OP) предлага децентрализирана алтернатива, която елиминира необходимостта от посредници и намалява таксите за транзакции.

Към декември токенът Optimism (OP) в се търгува на цена около $1.73. Анализаторите от сектора предоставят оптимистични прогнози за бъдещата му стойност, предвиждайки потенциален скок през следващата година. Техните прогнози сочат, че цената на криптовалутата Optimism (OP) може да достигне до $2.83.

Near Protocol (NEAR): Шардинг за простота и ефективност

Ако сте начинаещ, който иска да опознае света на криптовалутите, декември представлява вълнуваща възможност за първокласни инвестиции. Една криптовалута, която се откроява като обещаващ избор за начинаещи, е Near Protocol (NEAR).

Near Protocol (NEAR) е софтуерна платформа, която стимулира мрежа от компютри да управлява dApp платформа за разработчици. Централно място в дизайна на Near Protocol (NEAR) заема шардинг концепцията, която включва разделяне на инфраструктурата на мрежата на няколко сегмента.

Макар че NEAR Protocol (NEAR) има сходства с централизирани системи за съхранение на данни като Amazon Web Services, той се проекта с това, че работи в разпределена мрежа от компютри. Този децентрализиран модел гарантира, че протоколът Near (NEAR) е по-устойчив и устойчив на цензура или манипулация.

Понастоящем търгуван на цена около $2.31, токенът NEAR Protocol (NEAR) привлече вниманието на експерти, които очакват потенциално увеличение на стойността му. Всъщност те прогнозират, че цената на NEAR може да нарасне до $18.53 до следващата година, което я прави една от най-добрите монети, които да наблюдавате.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 8:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.