НАЧАЛО Финтех

Ръст в търсенето на базирани на XRP продукти

АПР. 29, 2022 16:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ръст в търсенето на базирани на XRP продукти

Изпълнителният директор на Ripple Брад Гарлингхаус казва, че финтех гиганта продължава да се разраства въпреки съдебния процес, заведен от Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).

В ново интервю за Bloomberg Гарлингхаус каза, че Ripple се радва на рекорден растеж въпреки съдебния процес на SEC, в който се твърди, че XRP е ценна книга и осакатява операциите на компанията в САЩ.


Смятам, че идеята XRP, който използваме като валута, да е ценна книга е просто погрешна.

В Съединените щати, XRP, за всякакви цели няма ликвидност. Той е спрян и замразен на повечето базирани в САЩ борси.
Въпреки този факт, миналата година Ripple имаше рекордна година. Продължаваме да се развиваме много бързо в нашите основни продуктови групи. Дори Q1 беше рекордно за нас.

Сега, за съжаление, този растеж почти изцяло идва извън САЩ и ние наемаме хора оттам. Но нашата клиентска база сега е около 95% компании за разплащания извън САЩ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Goldman Sachs ще предлага обезпечени с Биткойн заеми

Изпълнителният директор на Ripple казва, че търсенето на RippleNet е нараснало осем пъти от първото тримесечие на 2021 г. в сравнение с тримесечието, което приключи през март тази година. RippleNet е глобална платформа за дигитални плащания, която в момента работи в повече от 55 държави.


Търсенето на нашия основен продукт [RippleNet], който използва XRP за улесняване на тези трансгранични плащания, нарасна 8 пъти в сравнение с предходната година. Така от Q1 миналата година до Q1 тази година, [търсенето] нарасна 8 пъти. И това е на база, която вече се измерва в милиарди. Така че от наша гледна точка търсенето нарасна [значително].


Гарлингхаус също казва, че SEC прекалява с действията си и следователно намалява конкурентоспособността на Съединените щати и прогонва работни места.


Просто мисля, че е невероятно разочароващо, че тук, в Съединените щати, където сме водили иновации в толкова много различни индустрии, имаме агенция, която превъзхожда и наистина ограничава конкурентоспособността и наемането на хора тук, в Съединените щати.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Какво правят китовете, за да трупат приходи дори по време на висока волатилност?

Тъй като тези потребители имат повече ликвидност за разпространение, те са по-нетърпеливи да се възползват от yield-farming с нисък риск. Тези опции обаче са достъпни за всеки, независимо колко крипто...
МАЙ. 16, 2022 20:43 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Goldman Sachs разкриха 40% ръст на експозицията към крипто от институционални инвеститори

От анкетираните клиенти на Goldman 51% посочиха, че са били изложени към крипто, спрямо 40% миналата година. 60% от 172 анкетирани клиенти отговориха, че очакват да увеличат своята експозиция към диги...
МАЙ. 4, 2022 07:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще продължи ли Европа да бъде водеща в разработването на Web3?

Масовият приток на финансиране към базирани в Европа Web3 стартъпи също е основен фактор за това доминиране според европейската фирма за рисков капитал Rockaway Blockchain Fund в последните изявления ...
МАЙ. 2, 2022 16:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съоснователят на Plaid разкрива нова финтех банка

Хокей напусна ролята си на CTO в Plaid през 2019 г. и прекара последните три години като главен изпълнителен директор със съпругата си Ани, изграждайки национално чартираната “инфраструктурна банка” C...
АПР. 30, 2022 17:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света