НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Роджър Вер раздава безплатен Биткойн Кеш във Facebook

НОЕ. 5, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Роджър Вер раздава безплатен Биткойн Кеш във Facebook

Роджър Вер, на Биткойн Кеш, се появи във Facebook, за да съобщи, че раздава BCH за по-нататъшно разпространение на масовото приемане на четвъртата по големина криптовалута според пазарна капитализация.

Цената на Биткойн Кеш ще се увеличи с почти 100 000 процента?


На 4-ти ноември, привърженикът на Биткойн Кеш и бившият изпълнителен директор на Bitcoin.com, Роджър Вер, заяви, че ще изпрати BCH на стойност $5 на всички свои приятели във Facebook, които „лесно могат да станат на стойност $5000 някой ден“ - увеличение от 99,900%.

Ако хората вече не са част от приятелите на Вер във Facebook, той все пак ще им изпрати $1 долар в BCH, което също „лесно може да стане на стойност $1000 някой ден“. Вер помоли заинтересованите да публикуват Биткойн Кеш адрес под публикацията във Facebook.

Вер, който е част от крипто пространството още от времето, когато Биткойн (BTC) беше под 1 долар, привлича известно внимание към своето раздаване, тъй като той твърди, че монетата може „лесно“ да види огромна печалба от почти 100,000 процента.

Тъй като текущата цена на криптовалутата възлиза на $290, за един от получателите да пожъне възвръщаемостта, предложена от Вер, цената ще трябва да се изстреля до $ 290,880 за монета. Вер не определи конкретна дата или причина за астрономическото увеличение на цените.

Вер напуска позицията си на главен изпълнителен директор на Bitcoin.com


През август, Bitcoin.com назначи Стефан Ръст за нов главен изпълнителен директор на компанията, след като Роджър Вер напусна поста. Ръст заяви, че ще продължи да работи за разработването на новите продукти и услуги на компанията, които популяризират peer-to-peer електронните парични средства.

Коментирайки новото си назначение, Ръст каза:

Изключително съм развълнуван да поема ролята на изпълнителен директор и да работя заедно с Роджър. [...] Ще играем неразделна роля в това да накараме парите да работят за всички, тъй като обществото претърпява такава огромна и ключова промяна. Това ще бъде едно интересно пътешествие, така че не го пропускайте!

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Румяна НОЕ. 7, 2019 Лъжа, Що за подигравка!? Първо ти дава 10$, и след това изчезват от сметката!
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Криптовалута подкрепена от криптовалута? Запознайте се с DAI стейбълкойна

НОЕ. 19, 2019 20:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP продължава спада си - какво да очакваме?

Всъщност, както бе установено в неотдавнашен доклад, пуснат през третото тримесечие, криптовалутата падна от $ 0,40 до $ 0,25, в рамките на юли и септември. Това представлява спад от 35%, спрямо ...
НОЕ. 19, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tron пада с 9 процента след банковите проблеми на Джъстин Сън

Внезапният спад на TRX съвпада с общия тон на пазара, тъй като водещата криптовалута по пазарна капитализация, Биткойн , спадна с близо 5 процента само за няколко часа.Но, при TRX изглежда има конкр...
НОЕ. 19, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Приемането на BAT се увеличава покрай старта на Brave 1.0

НОЕ. 18, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света