НАЧАЛО Други

Робърт Кийосаки предупреждава за предстоящ икономически катаклизъм

април 10, 2022 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки предупреждава за предстоящ икономически катаклизъм

Някои анализатори смятат, че доларът и пазарите са на ръба на колапс поради нарастващите цени на храните, петрола и енергията, както и широко разпространената инфлация.

Говорейки с Даниела Камбоун от Stansberry Research, бизнесменът и автор на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки предупреди, че нарастващата инфлация е знак за голяма криза, която само ще се влошава и че “репо пазарът отново се обърна”, което показва, че рецесия е на хоризонта.


Обсъждайки най-голямата си тревога, Кийосаки заяви:


“Както всички знаем, Америка вече не произвежда нищо. Ние произвеждаме балони. Ние просто духаме балончета, така че сега имаме този балон в недвижимите имоти, акциите и облигациите. Тогава, когато Байдън свали ключовия [тръбопровод], това просто ни затри.”


Той добави:


“Инфлацията се повишава и средният американец няма $1,000. 40% от американците нямат $1,000. Така че, когато инфлацията се повиши, ние ще унищожим 50% от населението на САЩ и тогава започва революцията.”


Авторът подчертава, че ако и когато фондовият пазар се срине, 401k ще се провали, а пенсионният план и пенсиите ще бъдат неизплатими.

Прочети Още: Крипто кит купува Биткойн за над $1 милион всеки ден

Той също така отбеляза, че ефектите от премахването на САЩ от тръбопровода и нарастващите цени на храните се превръщат в сериозен проблем.


“Когато Байдън извади САЩ от тръбопровода, цените на петрола се покачиха. Петролът произвежда торове и когато торът вече не е евтин, хората не могат да произвеждат храна, а средният американец няма нищо. 40% от американците нямат нищо, инфлацията ще ги разстрои много; сривът на фондовия пазар ще събори бейби бумъра, така че имаме сериозни, сериозни проблеми.”


Обсъждайки инвестирането в криптовалути с цел защита той каза:


“Най-добрите сделки винаги се правят рано, така че когато хората казват инвестирате ли в Биткойн, да, когато беше шест хиляди долара, така че за Solana все още е рано и има [добри перспективи].”

Накрая той каза, че ако се стигне до правителствена криптовалута, той вярва, че те ще знаят всичко, което правите, а Кийосаки вече няма доверие на правителството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене