НАЧАЛО Други

Робърт Кийосаки предупреждава за предстоящ икономически катаклизъм

април 10, 2022 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки предупреждава за предстоящ икономически катаклизъм

Някои анализатори смятат, че доларът и пазарите са на ръба на колапс поради нарастващите цени на храните, петрола и енергията, както и широко разпространената инфлация.

Говорейки с Даниела Камбоун от Stansberry Research, бизнесменът и автор на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки предупреди, че нарастващата инфлация е знак за голяма криза, която само ще се влошава и че “репо пазарът отново се обърна”, което показва, че рецесия е на хоризонта.


Обсъждайки най-голямата си тревога, Кийосаки заяви:


“Както всички знаем, Америка вече не произвежда нищо. Ние произвеждаме балони. Ние просто духаме балончета, така че сега имаме този балон в недвижимите имоти, акциите и облигациите. Тогава, когато Байдън свали ключовия [тръбопровод], това просто ни затри.”


Той добави:


“Инфлацията се повишава и средният американец няма $1,000. 40% от американците нямат $1,000. Така че, когато инфлацията се повиши, ние ще унищожим 50% от населението на САЩ и тогава започва революцията.”


Авторът подчертава, че ако и когато фондовият пазар се срине, 401k ще се провали, а пенсионният план и пенсиите ще бъдат неизплатими.

Прочети Още: Крипто кит купува Биткойн за над $1 милион всеки ден

Той също така отбеляза, че ефектите от премахването на САЩ от тръбопровода и нарастващите цени на храните се превръщат в сериозен проблем.


“Когато Байдън извади САЩ от тръбопровода, цените на петрола се покачиха. Петролът произвежда торове и когато торът вече не е евтин, хората не могат да произвеждат храна, а средният американец няма нищо. 40% от американците нямат нищо, инфлацията ще ги разстрои много; сривът на фондовия пазар ще събори бейби бумъра, така че имаме сериозни, сериозни проблеми.”


Обсъждайки инвестирането в криптовалути с цел защита той каза:


“Най-добрите сделки винаги се правят рано, така че когато хората казват инвестирате ли в Биткойн, да, когато беше шест хиляди долара, така че за Solana все още е рано и има [добри перспективи].”

Накрая той каза, че ако се стигне до правителствена криптовалута, той вярва, че те ще знаят всичко, което правите, а Кийосаки вече няма доверие на правителството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене