Home

Робо съветниците на RCO Finance превръщат стратегиите на този крипто трейдър в златни възможности, ето как

02.07.2024 13:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робо съветниците на RCO Finance превръщат стратегиите на този крипто трейдър в златни възможности, ето как

Криптовалутите се развиха доста от пускането на Биткойн през 2009 г. насам, а сегашната вълна от токени, особено в сектора на DeFi, е на път да запълни пропастта между централизираните и децентрализираните финанси.

Крипто ETF-ите са само началото; изкуственият интелект ще направи пропастта още по-малка.

RCO Finance (RCOF) е нов DeFi токен, който предлага реални приложения на изкуствен интелект (AI) в сектора на търговията. Ето повече за това как новата платформа може да пренесе търговията ви до нови висоти, използвайки вашите стратегии.

Представяне на роботизиран съветник за безпроблемна търговия

През последното десетилетие направихме няколко опита за интегриране на изкуствения интелект в сектора на търговията. Секторът премина от търговия с копия към активиране на ботове за търговия, въвеждайки потребителите в по-нови нива на полуавтоматизирано търговско изживяване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Иновацията на RCO Finance, позната като “Robo Advisor”, използва машинното обучение като най-новата тенденция в света на крипто изкуствен интелект. Благодарение на алгоритмите за машинно обучение трейдърите на RCOF получават по-конкретни, персонализирани прозрения за предпочитаните от тях пазари от своите AI асистенти.

Можете да мислите за Robo Advisor като за финансов съветник/брокер, тъй като можете да решите да оставите търговията си в неговите ръце или да приложите неговия анализ за търговия с вашите токени. Функционалностите за машинно обучение позволяват на Robo Advisor да изучава отделните търговци, да разбира техните цели и предпочитания за търговия и да съобразява съветите си със съветите за търговия.

По този начин не получавате общи съвети за несвързани пазари. Според разработчиците Robo Advisor може да ви помогне да реализирате печалби по вашия начин. Вашите предпочитания и стратегии не се променят – променят се само печалбите!

Печалби по Вашия начин!

Много други платформи за търговия и борси имат ограничени криптоактиви и често се случва търговците да наблюдават активите си на две различни борси. Е, сега можете да наблюдавате всичките си “яйца” от една платформа – RCO Finance предлага на своите потребители всеобхватен списък с цифрови активи.

Разполагате с около 120,000 актива, които се поддържат в RCO Finance за вашата редовна маржин и спот търговия. Те включват акции, валутни двойки и дори новоодобрените крипто ETF-и. А за търговците възможностите стават още по-добри.
Получавате усъвършенствани режими на търговия от опциите за безсрочни деривати, тъй като алтернативите за търговия с фючърси и опции са отворени в RCO Finance. Това са режими с “висок риск и висока печалба“, но смелите търговци ще имат на своя страна Robo Advisor, който ще им помогне да се ориентират в сантименталните пазари там.

Но RCO Finance не е само за търговци; хората, които не търгуват, също имат пасивни потоци от доходи.

Осигуряване на ликвидност или крипто кредитиране: Изберете своя избор

RCOF обещава безпроблемно търговско пътешествие за всички, от началото до края. Следователно, в платформата ще намерите опции за размяна на токени, за да премахнете необходимостта да отидете на борса, за да размените токените си.
Като потребител на RCOF можете да заложите други свои активи – чуждестранна валута, крипто токени – на платформата, за да осигурите ликвидност за такива опции за суап. Тъй като търговците се включват в пуловете, вие печелите пасивно от заложените си монети.

Това е почти сходно с протокола за кредитиране, при който вие също внасяте своите токени в пула за кредитиране. Трейдърите вземат заеми с лихвен процент, а вие получавате комисиона върху лихвата като форма на пасивен доход.

Предварителна продажба на RCOF: Още повече печалби!

От случаите на използване на крипто изкуствен интелект до потоците от пасивни доходи, RCO Finance е призив към крипто инвеститорите и търговците за следващата стъпка в тяхното DeFi преживяване. RCO Finance е бъдещето на DeFi търговията и ето че имате възможност да се запознаете с него.

Характеристиките на RCO Finance ще донесат дългосрочни печалби, тъй като платформата се обръща към всички крипто потребители с до 50x ливъридж, а липсата на KYC политика гарантира тяхната поверителност.

Потенциалната възвръщаемост е определена на 1,000x, което означава потенциална печалба от $30,000 само от инвестиции в размер на $1,000.

Токените RCOF са в първия етап на предварителна продажба и са на стойност $0.0127 всеки. Разгледайте RCOF сега и преценете шансовете за постигане на възвръщаемост от 3,000% в деня на стартирането на предварителната продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance 
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.