НАЧАЛО Алткойни

Robinhood официално изброи Shiba Inu (SHIB)

април 12, 2022 15:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood официално изброи Shiba Inu (SHIB)

Изглежда, че меме криптовалутата Shiba Inu е била изброена от приложението за инвестиране без комисионни Robinhood, според листинг бот. Меме токенът вече се показва на официалния уебсайт, въпреки че компанията все още не е обявила официално новото попълнение в своята гама.

Цената на токена SHIB скочи с 6.92% след новината, демонстрирайки по-добро представяне от останалите основни монети на фона на летаргични пазарни движения. В момента актива се търгува на $0.00002493 на борсата Binance.

Shiba Inu беше изброен заедно с Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Compound (COMP), което доведе общия брой на наличните криптовалути до 11.

Създадената на шега криптовалута беше най-търсената криптовалута сред потребителите на Robinhood. Петиция на Change.org за изброяване на причудливата криптовалута достигна 559,661 подписа.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн спада до $39,000 – ще продължи ли хода си надолу?

Главният изпълнителен директор на Robinhood Владимир Тенев и други високопоставени ръководители многократно избягват горящия въпрос за това дали Shiba Inu да бъде включен в платформата, което подклажда спекулациите в общността. 

През ноември Кристин Браун, главен оперативен директор на крипто подразделението на компанията, поясни, че компанията предпочита качеството пред количеството, като привидно се отнася за отнощението на конкурентите с по-малко консервативни политики за листване.

Robinhood стартира поддръжка за търговия с криптовалути в началото на 2018 г., като първоначално добави поддръжка за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). По-късно също добави Лайткойн (LTC), Етериум Класик (ETC), Биткойн Кеш (BCH) и Dogecoin (DOGE) към списъка с предлагани криптовалути през същата година. Въпреки факта, че пазарът на криптовалути се е разширил отвъд границите от 2018 г., досега компанията се въздържаше от листинг на нови монети.

Приложението за търговия без комисиони може да се похвали с 17.3 милиона активни потребители, след като се превърна в предпочитаното приложение за търговия за младите милениали. И все пак акциите на компанията са по-ниски с повече от 86% спрямо максимума от август 2021 г. През третото тримесечие на 2021 г. той беше свидетел на спад поради бързо намаляващата търговска активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини