НАЧАЛО Алткойни

Robinhood официално изброи Shiba Inu (SHIB)

април 12, 2022 15:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood официално изброи Shiba Inu (SHIB)

Изглежда, че меме криптовалутата Shiba Inu е била изброена от приложението за инвестиране без комисионни Robinhood, според листинг бот. Меме токенът вече се показва на официалния уебсайт, въпреки че компанията все още не е обявила официално новото попълнение в своята гама.

Цената на токена SHIB скочи с 6.92% след новината, демонстрирайки по-добро представяне от останалите основни монети на фона на летаргични пазарни движения. В момента актива се търгува на $0.00002493 на борсата Binance.

Shiba Inu беше изброен заедно с Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Compound (COMP), което доведе общия брой на наличните криптовалути до 11.

Създадената на шега криптовалута беше най-търсената криптовалута сред потребителите на Robinhood. Петиция на Change.org за изброяване на причудливата криптовалута достигна 559,661 подписа.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн спада до $39,000 – ще продължи ли хода си надолу?

Главният изпълнителен директор на Robinhood Владимир Тенев и други високопоставени ръководители многократно избягват горящия въпрос за това дали Shiba Inu да бъде включен в платформата, което подклажда спекулациите в общността. 

През ноември Кристин Браун, главен оперативен директор на крипто подразделението на компанията, поясни, че компанията предпочита качеството пред количеството, като привидно се отнася за отнощението на конкурентите с по-малко консервативни политики за листване.

Robinhood стартира поддръжка за търговия с криптовалути в началото на 2018 г., като първоначално добави поддръжка за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). По-късно също добави Лайткойн (LTC), Етериум Класик (ETC), Биткойн Кеш (BCH) и Dogecoin (DOGE) към списъка с предлагани криптовалути през същата година. Въпреки факта, че пазарът на криптовалути се е разширил отвъд границите от 2018 г., досега компанията се въздържаше от листинг на нови монети.

Приложението за търговия без комисиони може да се похвали с 17.3 милиона активни потребители, след като се превърна в предпочитаното приложение за търговия за младите милениали. И все пак акциите на компанията са по-ниски с повече от 86% спрямо максимума от август 2021 г. През третото тримесечие на 2021 г. той беше свидетел на спад поради бързо намаляващата търговска активност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене