НАЧАЛО Други

Робърт Кийосаки предупреждава за икономическа депресия

април 17, 2022 13:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки предупреждава за икономическа депресия

Конфликтът в Украйна продължава да изостря възможността за инфлация, която вече е извън контрол и оказва влияние върху разходите за петрол, енергия, храна и други.

Инвеститорите търсят хедж срещу такъв спад, с цел да защитят своите инвестиции и капитал.

Авторът на книгата за лични финанси “Богат татко, беден таткоРобърт Кийосаки, очерта в Twitter на 16-ти април последиците от хиперинфлацията и предстоящата депресия, която ще навлече на икономиката на САЩ. В допълнение той препоръча да се инвестира в определени активи, за да се преодолее бурята.

Кийосаки предупреждава за “срив и депресия”, идващи с опасностите от инфлация, от доста време насам, като прогнозира, че неконтролираната инфлация се ускорява с надуването на балон, включително такъв на фондовия пазар в резултат на продължаващото печатане на пари от страна на Федералния резерв.

“Наближава моментът на Уили Койота. Най-голямото [спукване на балон] идва. Пенсиите на [бейби буумърите] ще бъдат откраднати. Идва края на харченето на $10 трилиона фалшиви пари. Правителството, Уолстрийт и Фед са крадци. Хиперинфлационната депресия вече е тук. Купувайте злато, сребро, Биткойн […]”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Краткосрочните перспективи на Биткойн (BTC) са несигурни – ето защо

Това не е първият път, когато бизнесменът препоръчва на хората да инвестират в активи като злато, сребро и Биткойн, за да се предпазят от инфлация, тъй като американската валута е “напът да се срине”.

Всъщност, тъй като Съединените щати и други страни по света изпитват рекордни нива на инфлация, невиждани от десетилетия, финансовите експерти обмислят какви мерки биха могли да въведат като хедж срещу инфлацията.

Инвеститорът, заедно с основателя и директора на Trends Research Institute Джералд Селенте, преди това обсъдиха тенденциите, които трябва да се наблюдават през 2022 г.

Злато, сребро и Биткойн. Те ще паднат, когато лихвените проценти се повишат, но икономиката също ще падне, така че те ще паднат временно и след това ще ескалират много бързо, когато хората осъзнаят колко е [зле положението].”, Селенте казах.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене