НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки – ‘Очаквам Биткойн да достигне $24,000’

юни 20, 2021 12:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки – ‘Очаквам Биткойн да достигне $24,000’

Финансовият инфлуенсър и предприемач Робърт Кийосаки очаква Биткойн да падне до около $24,000 с влошаването за финансовата система.

Известен предприемач, инвеститор и автор на бестселърa “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се включи в Twitter, за да сподели своето мнение относно последните съобщения за още финансови стимули от правителството на САЩ през март, когато бе одобрен план от $1,9 трилиона.

Освен това някои законодатели предлагат четвърти кръг от облекчителни средства поради пандемията.

Кийосаки написа в Twitter, че балонът нараства бързо и “предстои най-голямата катастрофа в световната история”. Както отразихме, Майкъл Бъри, който успешно предвиди финансовата криза от 2007-2008, изрази подобен сантимент наскоро.

Преди това Cryptodnes съобщи, че Кийосаки се е превърнал в гласен поддръжник на Биткойн. За разлика от други големи биткойнъри, той разчита на традиционни активи, като злато, и пише в Twitter, че придобива предимно злато, сребро и Биткойн.

Той сподели същото в неотдавнашния си туит, че очаква BTC да падне от тогавашното си ниво до около $24,000 и след това очевидно планира да купи още.

Сривовете са най-доброто време за забогатяване”, заяви той.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Централизацията на Биткойн майнинга през годините

През последните години се наблюдава постепенна, но постоянна тенденция все по-малко пулове за добив на Биткойн (BTC) да доминират в по-голямата част от световната мрежа и да откриват блокове.

септември 24, 2023 16:00 2 мин. четене

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.