НАЧАЛО Други

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

RippleNet, задвижваната от блокчейн глобална мрежа за плащания за финансови институции, регистрира три милиона транзакции през 2020 г.

 

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.


Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.


RippleNet се впуска в B2B и електронната търговия


Според генералният мениджър на RippleNet Ашиш Бирла, Азиатско-Тихоокеанският регион остава техният най-натоварен, когато става въпрос за търсене.


Той очаква техният коридор между Близкия изток, Северна Африка (MENA), и Индия да бъде най-натовареният.


През 2021 г. RippleNet ще продължи да се разширява отвъд паричните преводи, като се впуска и в транзакции между бизнеси (B2B) и плащания за електронна търговия:


С развитието на RN се развиват и типовете транзакции, които обработваме. Започнахме с парични преводи, защото те имат най-голяма степен на триене. Те все още съставляват по-голямата част от RN транзакциите, но ние продължаваме да се разширяваме в B2B и плащания за електронна търговия през 2021 г.


Въпреки правните си проблеми с американската SEC, Ripple продължава да добавя нови партньори. Всъщност, според изпълнителния директор Брад Гарлингхаус, мрежата е включила 15 нови клиенти след жалбата:


Интересът на клиентите в световен мащаб остава много силен - екипът продължи да сключва нови клиентски сделки с темп от 2 на седмица в над 40 държави, 18 от които са нови за RippleNet. Въпреки делото на SEC срещу Ripple, подадено на 22-ри декември, подписахме 15 нови клиенти, като приключихме 2020 г. с повече клиенти от всякога.


Набирането на персонал при Ripple продължава


Ripple добавя нови членове към екипа си през 2020 г., увеличавайки броя на служителите си с над 100 служители за една година:


Имаме невероятен, издръжлив екип, който да се справи с 2021 г. и след това. Независимо от всичко, ние ще останем верни на нашата мисия за изграждане на Интернет на стойността.


Както се съобщава, блокчейн компанията нае вицепрезидента на Amazon, отговарящ за доставките, Деврай Варадан, по-рано този януари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Rakuten ще позволи на клиентите да зареждат сметката си с BTC, ETH, BCH

В официално съобщение фирмата обяви, че ще позволи на клиентите на своя крипто портфейл и борсова платформа Rakuten Wallet да попълват сметките си за електронно плащане, използвайки Биткойн, Етериум и...
МАР. 1, 2021 21:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Robinhood очаква да плати $ 26,6 милиона FINRA глоба

Не всичко е негативно за компанията, която се готви да стане публична - Robinhood се оценява на 20 милиарда долара и добави 6 милиона потребители на крипто през 2021 година.Robinhood, популярното прил...
МАР. 1, 2021 13:29 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хиляди търговци в САЩ вече могат да приемат крипто плащания

Повече от 8,500 търговци на OLB вече могат да приемат BTC, ETH, USDC и DAI на мястото на продажба чрез платформата за управление на бизнеса OmniSoft на компанията. Клиентите, желаещи да плащат с крипт...
МАР. 1, 2021 12:22 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Finance добавя раздел “крипто”

Разделът, озаглавен “Крипто”, вече се появява в категорията “Сравнение на пазарите” заедно с конвенционалните фондови и валутни пазари.  Разделът предоставя ключова информация за ценообразув...
МАР. 1, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света