НАЧАЛО Други

Ripple трябва да използва капитала си за нови придобивания според бивш директор на компанията

09.06.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple трябва да използва капитала си за нови придобивания според бивш директор на компанията

В неотдавнашно изявление в X (Twitter) Шон Макбрайд, бивш директор на Ripple, се застъпи за идеята Ripple Labs да възприеме стратегия за растеж чрез придобивания.

Макбрайд подчерта, че Ripple, със своите значителни финансови резерви, е в добра позиция да придобива други организации. Той изтъкна значението на непрекъснатите инвестиции в растежа, определяйки стратегията като „Реинвестирай, изгради, повтори“, което подчертава необходимостта от последователно разширяване в конкурентния финтех пейзаж.

Призивът на Макбрайд за действие идва в ключов момент, тъй като Ripple е финансово стабилна – момент, отбелязан от главния изпълнителен директор по време на дискусиите за значителните парични наличности на компанията.

Икономическата стабилност предоставя на Ripple възможност да търси изгодни придобивания, като подобрява предлаганите продукти и разширява глобалния си отпечатък. Предложението на Макбрайд отразява по-широка стратегическа визия за инвестиране в други компании с цел укрепване на екосистемата на Ripple.

Неотдавнашните дейности на Ripple показват нейната готовност за такава стратегия. Компанията е създала стратегически партньорства, като например с Hashkey DX в Япония и Clear Lake Junction в Обединеното кралство, което показва потенциалните ползи от по-нататъшни стратегии за придобиване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Фондовите пазари в Европа, САЩ и Азия – какво трябва да знаем

Европейските акции се повишиха заедно с азиатските, водени от ралито на големите американски технологични компании, което тласна Уолстрийт до нов рекорд.

18.06.2024 14:30 2 мин. четене

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

БРИКС: Още две страни официално искат да се присъединят към алианса

С предстоящото разширяване на БРИКС по време на годишната им среща на върха, Малайзия и Тайланд обявиха намерението си да се присъединят към алианса.

18.06.2024 12:00 1 мин. четене

Прогноза за акциите на Microsoft за следващите 12 месеца

Когато разглеждаме гигантите в сектора на технологиите, Microsoft (MSFT) често е първата компания, която ни идва на ум.

18.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.