НАЧАЛО Прессъобщения

Ripple спасява Биткойн попечителя Swan, плащайки на клиентите, докато ICO-то на този Биткойн форк се разраства

септември 17, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple спасява Биткойн попечителя Swan, плащайки на клиентите, докато ICO-то на този Биткойн форк се разраства

С еволюцията на пазара се развиват и предизвикателствата и възможностите, пред които са изправени различните платформи.

Неотдавна Ripple, блокчейн компанията, която стои зад XRP, спаси Swan Bitcoin, известен Биткойн попечител, докато ICO на този форк на Биткойн набира скорост.

В тази статия ще проучим случилото се между Ripple-Swan Bitcoin и ще разгледаме бързо набиращата скорост новина за ICO-то на един форк на Биткойн, като същевременно ще следим и аспекта на добива на Bitcoin Spark и участието на Кори Клипстен във всичко това.

Ripple се намесва, за да спаси Swan Bitcoin

Swan Bitcoin, добре познат попечител на Биткойн и платформа за спестявания, наскоро преживя финансова криза, която имаше потенциала да доведе до тежки последици за потребителите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Сайтът предлага услуги, които позволяват на клиентите да съхраняват и придобиват Биткойн. Поредица от злополучни събития обаче доведе до финансов недостиг, който изложи на риск паричните средства на потребителите на платформата. При неочакван развой на събитията на помощ на Swan Bitcoin се притече Ripplе, оказвайки финансова подкрепа на Swan Bitcoin, като възстанови на клиентите ѝ потенциалните загуби по време на кризата.

Решението на Ripple илюстрира нейната отдаденост на по-широката криптовалутна екосистема и готовността ѝ да помогне на колегите си от бранша в трудни моменти. То набляга на общността и сътрудничеството в света на криптовалутите, където компаниите се подкрепят взаимно, за да гарантират стабилността и надеждността на индустрията.

ICO-то на форк на Биткойн е във възход

Докато спасяването на Swan Bitcoin попадна в новините, друго развитие раздвижи вниманието в крипто света, привличайки инвеститори и ентусиасти. В този случай въпросният форк на Биткойн е Bitcoin Spark (BTCS), мрежа която използва механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP) за да осъществява процеса на добив на BTCS и да се справи с предизвикателствата на своя предшественик, Биткойн.

ICO на Bitcoin Spark набира скорост в крипто пространството. То също така има за цел да въведе иновативни функции в блокчейн пространството. ICO-то на Bitcoin Spark позволява на инвеститорите и крипто ентусиастите да се сдобият с BTCS на преференциална цена.

Добив на Биткойн

Добиването на Биткойн представлява валидиране на транзакции и добавянето им в блокчейна. Добивът е значителен аспект на блокчейн пространството, а миньорите в Биткойн играят съществена роля в поддържането на сигурността и дейностите в мрежата.

Майнърите използват компютърни мощности, за да решават сложни математически задачи, а в замяна получават заплащане с новосъздадени Биткойн токени и такси за транзакции от успешни такива.

С разширяването на блокчейн пространството добивът остава доходоносна и конкурентна индустрия. То изисква специализиран хардуер, който е скъп, което го прави недостъпен за много хора. И все пак, този нов форк на Биткойн, Bitcoin Spark, има за цел да гарантира, че вашите обикновени устройства могат да се използват в BTCS, правейки го достъпен за всички, готови да се включат в процеса на добив.

Сега, как историята за спасяването на Swan Bitcoin се отнася до Кори Клипстен?

Участието на Кори Клипстен

Като главен изпълнителен директор на Swan Bitcoin, той е добре познат в крипто пространството. Той също така се е застъпвал за Биткойн и неговия потенциал да промени бъдещето на финансите.

Когато е бил на работа, той се е занимавал с това да направи Биткойн достъпен за всички, позволявайки на потребителите да трупат Биткойн с течение на времето.

Неговата компания, Swan Bitcoin, предостави лесни за използване решения за трупане на Биткойн, което я направи ценен ресурс за начинаещи и опитни крипто ентусиасти.

Заключение

Неотдавнашното спасяване на Swan Bitcoin от Ripple отразява силата на общността и подкрепата в крипто пространството. Докато Swan Bitcoin беше изправена пред значителна криза, Ripple осигури средствата на клиентите.

ICO-то на форк на Биткойн означава продължаваща иновация на пазара на криптовалути, предлагаща финансов потенциал.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.