НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

ЮНИ. 15, 2018 22:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

Ripple Labs реши да инвестира 2 милиона долара за период от пет години в изследване на блокчейн технологията.

 


Компанията ще финансира McCombs School of Business, едно от училищата в The University of Texas, Остин. Това е най-старото обществено училище в цял Тексас.

Ripple вече обяви в университетската Blockchain Research Initiative [UBRI], че ще инвестира 50 млн. долара в академични изследвания в областта на блокчейн технология в началото на юни, заявявайки, че ще сътрудничи на 17 университета по целия свят за изследвания.

Сред тези университети е Масачузетския технологичен институт, Пристънския университет, Международния институт по информационни технологии, Хайдерабад [IIIT-H] и Университета на Люксембург.

Според съобщението на Ripple за UBRI те ще финансират тези училища за:

  • Сътрудничество в областта на научните изследвания и техническото развитие, което ще стимулира широко разбиране и иновации в технологията.

  • Създаване на нова учебна програма, за да се посрещне голямото търсене на студентите за изучаване на блокчейн, криптовалутите и други теми свързани с FinTech.

  • Стимулиране на идеи и диалог между студенти, преподаватели, технолози и бизнес лидери по теми от общ интерес.


Cesare Fracassi, доцент по финанси, съобщава, че е казал, че McCombs School of Business, че все още няма твърд план за това как ще насочи тези средства. Fracassi заяви:

Не само бизнес училището, но и други клонове ще могат да участват също. Например, медицинското училище изрази интерес към блокчейн изследвания.


Плановете на Ripple за дългосрочно бъдеще, след като заявиха, че научните изследвания в областта на блокова технология от университетите са от решаващо значение. Те казаха:

Като традиционен гръбнак на иновацията, университетите предлагат уникална независимост и строгост, които частният сектор не може[да предложи]. Те също отговарят за обучението на работната сила на бъдещето.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

ALPHA демоснтрира сила след интеграции с Binance Smart Chain и Compound

Alpha Finance Lab (ALPHA) претърпя пробив на цената на 25-ти февруари, тъй като поредица от важни партньорства доведоха до нов интерес към DeFi платформата. Данните от TradingView показват, че сл...
ФЕВ. 27, 2021 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн е един от най-обещаващите проекти за 2021 година (видео)

В ново видео анализаторът и търговецът казва на своите 435,000 абонати, че вярва, че Litentry (LIT), протокол за агрегиране на идентичност, има забележителен потенциал за растеж."Когато излизам на лов...
ФЕВ. 27, 2021 15:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DEX агрегаторът 1inch се разширявана на Binance Smart Chain

1inch преминава към Binance Smart ChainДецентрализираният борсов агрегатор 1inch заяви в четвъртък, че се разширява до Binance Smart Chain, според съобщение. Ходът идва сред много проекти, които се от...
ФЕВ. 27, 2021 21:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дубайски фонд продава Биткойн за $750 милиона за да купи Cardano и Polkadot

И двата блокчейна са високоскоростни мрежи, които могат да поддържат евтино внедряване на смарт договори и да осигуряват мащабируемост на нови разработчици.Фондът твърди, че притежава нетни активи за ...
ФЕВ. 27, 2021 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света