НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

ЮНИ. 15, 2018 22:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

Ripple Labs реши да инвестира 2 милиона долара за период от пет години в изследване на блокчейн технологията.


Компанията ще финансира McCombs School of Business, едно от училищата в The University of Texas, Остин. Това е най-старото обществено училище в цял Тексас.

Ripple вече обяви в университетската Blockchain Research Initiative [UBRI], че ще инвестира 50 млн. долара в академични изследвания в областта на блокчейн технология в началото на юни, заявявайки, че ще сътрудничи на 17 университета по целия свят за изследвания.

Сред тези университети е Масачузетския технологичен институт, Пристънския университет, Международния институт по информационни технологии, Хайдерабад [IIIT-H] и Университета на Люксембург.

Според съобщението на Ripple за UBRI те ще финансират тези училища за:

  • Сътрудничество в областта на научните изследвания и техническото развитие, което ще стимулира широко разбиране и иновации в технологията.

  • Създаване на нова учебна програма, за да се посрещне голямото търсене на студентите за изучаване на блокчейн, криптовалутите и други теми свързани с FinTech.

  • Стимулиране на идеи и диалог между студенти, преподаватели, технолози и бизнес лидери по теми от общ интерес.


Cesare Fracassi, доцент по финанси, съобщава, че е казал, че McCombs School of Business, че все още няма твърд план за това как ще насочи тези средства. Fracassi заяви:

Не само бизнес училището, но и други клонове ще могат да участват също. Например, медицинското училище изрази интерес към блокчейн изследвания.


Плановете на Ripple за дългосрочно бъдеще, след като заявиха, че научните изследвания в областта на блокова технология от университетите са от решаващо значение. Те казаха:

Като традиционен гръбнак на иновацията, университетите предлагат уникална независимост и строгост, които частният сектор не може[да предложи]. Те също отговарят за обучението на работната сила на бъдещето.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света