НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

ЮНИ. 15, 2018 22:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще инвестира $2 милиона за блокчейн изследвания

Ripple Labs реши да инвестира 2 милиона долара за период от пет години в изследване на блокчейн технологията.


Компанията ще финансира McCombs School of Business, едно от училищата в The University of Texas, Остин. Това е най-старото обществено училище в цял Тексас.

Ripple вече обяви в университетската Blockchain Research Initiative [UBRI], че ще инвестира 50 млн. долара в академични изследвания в областта на блокчейн технология в началото на юни, заявявайки, че ще сътрудничи на 17 университета по целия свят за изследвания.

Сред тези университети е Масачузетския технологичен институт, Пристънския университет, Международния институт по информационни технологии, Хайдерабад [IIIT-H] и Университета на Люксембург.

Според съобщението на Ripple за UBRI те ще финансират тези училища за:

  • Сътрудничество в областта на научните изследвания и техническото развитие, което ще стимулира широко разбиране и иновации в технологията.

  • Създаване на нова учебна програма, за да се посрещне голямото търсене на студентите за изучаване на блокчейн, криптовалутите и други теми свързани с FinTech.

  • Стимулиране на идеи и диалог между студенти, преподаватели, технолози и бизнес лидери по теми от общ интерес.


Cesare Fracassi, доцент по финанси, съобщава, че е казал, че McCombs School of Business, че все още няма твърд план за това как ще насочи тези средства. Fracassi заяви:

Не само бизнес училището, но и други клонове ще могат да участват също. Например, медицинското училище изрази интерес към блокчейн изследвания.


Плановете на Ripple за дългосрочно бъдеще, след като заявиха, че научните изследвания в областта на блокова технология от университетите са от решаващо значение. Те казаха:

Като традиционен гръбнак на иновацията, университетите предлагат уникална независимост и строгост, които частният сектор не може[да предложи]. Те също отговарят за обучението на работната сила на бъдещето.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $11 милиарда са заключени в DeFi - Uniswap е на челна позиция

Вече има над $10 милиарда в заключени активи в различните DeFi протоколи, според данни от DeFi Pulse. Трите протокола с най-много заключена стойност са Uniswap с $2.07 милиарда, MakerDAO с $1.95 милиа...
СЕП. 28, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

10 криптовалути, които са технологично по-добри от Биткойн и XRP

Агенцията за финансов рейтинг казва, че използва уникален модел, който измерва хиляди точки от данни, тъй като класира всеки крипто актив в категории като технология, приемане, инвестиционен риск и па...
СЕП. 28, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) до Луната, твърди анализатор и трейдър (видео)

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима ‘Crypto Michaël’, каза, че Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) ще се изстрелят до Луната. CRV е токен за управление за Curve платформата, която стартира към ...
СЕП. 27, 2020 17:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света