НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple продължава да определя индустриалните стандарти за отчетност и прозрачност

АВГ. 28, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple продължава да определя индустриалните стандарти за отчетност и прозрачност Източник: https://twitter.com/bgarlinghouse

Изпълнителният директор на Ripple Брад Гарлингхаус направи публикации в Twitter, с които търси да погаси скорошните притеснения за криптовалутата.

Опасенията се засилиха в резултат на продажбите на XRP в компанията и въпросите относно това дали те ще имат влияние върху цената на третата по големина криптовалута по пазарна капитализация.


Брад Гарлингхаус твърдят, че Ripple скоро ще направиофициално изявление за поправката в делото срещу компанията, в което тя е обвинена в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.


Като ответник по делото за съдебен иск няма да вляза в подробности (отговорът на Ripple идва скоро). Ще кажа: SEC указанията не се издават от Комисията и не са закон, правило или наредба. Ясно е, че XRP не е ценна книга, а Обединеното кралство и други са съгласни.


Според Гарлингхаус, Ripple поставя стандарт за прозрачност, който други организации, компании и фондации в пространството трябва да следват. 


Той също така цитира процента на инфлация на XRP в сравнение с Биткойн и Етериум.


Продажбите на XRP са за подпомагане на разширяването на полезността на XRP - изграждането на RippleNet и поддръжката на други бизнеси [инициативи]. Реалността е, че НАМАЛИХА продажбите си по обем и оттогава процентът на инфлация на циркулиращото предлагане на XRP е по-нисък от този на BTC и ETH.

Ripple продължава да определя индустриалните стандарти в отчетността и прозрачността (един пример е нашия тримесечен отчет за пазарите). Излагаме всичко това и това не е нашето “мнение”, а факти.


Отговорът на Гарлингхаус следва доклад на Bloomberg за представянето на XRP през 2019 г. и петиция, подписана от над 2,000 души по време на писане на статяита, призоваваща Ripple да спре продажбата на криптовалутата си.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP може да спадне до $ 0.20 твърди легендарен търговец

Третата най-голяма криптовалута изглежда е в средата на завършване на мечи модел на глава и рамене (H&S).Ако последното рали на XRP завърши като H&S връх, има вероятност цената му да потъне до $ 0,...
ФЕВ. 20, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano скоро може да бъде приет в Силициевата долина

Това разкри Чарлс Хоскинсън, изпълнителен директор и съосновател на софтуерната компания IOHK в последната си AMA (Ask Me Anything) сесия.  Хоскинсън разкри, че е имало разговори за същото с Emurgo и...
ФЕВ. 19, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tezos може и да се окаже най-добре представящата се криптовалута за годината

Търсенията в Google за този PoS (Доказателство за работа) алткойн също се покачват, което показва, че интересът към алтернативни криптовалути нараства.  Tezos достигна най-високото ниво през уикен...
ФЕВ. 19, 2020 10:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света