НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple: Нашите клиенти предпочитат XRP пред фиатните валути

АВГ. 26, 2018 15:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple: Нашите клиенти предпочитат XRP пред фиатните валути

Ръководството на продукта на Ripple даде широкообхватно интервю с Crypto Trader на CNBC.


Дискусията "един на един" се занимава с използването на цялостния набор от софтуерни решения на XRP и Ripple, включително xCurrent и xRapid.

На въпроса защо финансовите институции биха рискували да прехвърлят стойност чрез използване на xRapid, който използва XRP, Ашееш Бирла каза, че общите разходи и волатилността са далеч по-малко от при фиатните.

"Попитахме клиентите си - и с помощта на xRapid, променливостта, която използват крайните клиенти на xRapid, е само няколко секунди. И затова ги попитахме: "Няколко секунди от волативността на XRP - как се чувствате за това?"

И най-вече казаха: "Слушай, ще ми отнеме няколко секунди от волативността на XRP, вместо да държа мексикански песо за седмици или месеци, както трябва. Тъй като волатилността на няколко секунди от XRP спрямо колебливостта на една седмица, притежаваща местна валута, е огромна разлика."

Според Ripple по-малките финансови институции и стартъпи са по-склонни да видят значителни икономии, като използват xRapid за трансгранични транзакции. Например, Western Union наскоро обяви, че тестовете ѝ с XRP не са спестили никакви пари в сравнение със съществуващия бизнес модел.

Бирла също така сравнява полезността на XRP с Bitcoin's и отговаря на критиките, че XRP е твърде централизирана поради прякото участие на Ripple в леджъра и факта, че тя притежава 60% от общото предлагане, като 91% от тази инвестиция е заключена в блокчейн в escrow.

https://youtu.be/riOYZhTsiac
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света