НАЧАЛО Други

Ripple набира лобиисти за про крипто адженда

СЕП. 28, 2018 21:12 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple набира лобиисти за про крипто адженда

Все още има много работа, преди криптовалутите да получат пълно признание в Съединените щати.


Нова коалиция от компании планира да задвижи криптовалутна и финтех регулация.


Чрез партньорство с опитни ветерани, които ще бъдат частично платени в XRP, това ново начинание определено привлича много внимание.

Продължаваща борба се случва сред държавните служители в САЩ. Справянето с крипто и блокчейн се оказа монументално препятствие. Не се постига реален напредък по отношение на регулирането на промишлеността. Бавният ход на действие от страна на IRS, особено през последните седмици, бележи известен срив. Осигуряването на политиците да ускорят темпото е наложително на този етап.

За да се преборят с този проблем, няколко крипто компании се обединяват. Няколко парични стартъп компании и "Ripple" формират коалицията "Защита на Америка в Интернет". Тази коалиция запазва групата Клайн / Джонсън, специализирана в областта на технологиите и финансовите услуги. Всички фирми в алианса искат бързо да наложат правителствения надзор на следващото ниво - стига това ниво да е приятелски настроено към крипто и блокчейн.

Един интригуващ аспект е как коалицията ще компенсира Клайн / Джонсън за тяхната подкрепа. Сумата от 25,000 долара ще бъде платена всеки месец. Освен това лобистите ще получат 10,000 XRP. При текуща стойност, това е приблизително $ 5,200, които ще бъдат платени в цифрова валута. Стойността на XRP ще бъде преобразувана в щатски долари, когато се разкриват плащания по федерални лобистични формуляри.


Един от важните проблеми е позицията на правителството на САЩ по отношение на XRP.


Естественият актив на екосистемата "Ripple" може да се счита за ценна книга. Ако случаят е такъв, компанията-майка може да се окаже, че има законов проблем. Докато няма разяснение, лобистите ще продължат да търсят съответните отговори.

Новата коалиция също така се стреми да подобри регулаторната ситуация за финтех компаниите. Лобистите ще попитат как правителството планира да се справи с тази зараждаща се индустрия. Необходимо е да се насърчават иновациите, като трябва да се избягва спирането на правителствените действия. Лобистите ще се ангажират с Конгреса на САЩ, SEC и други организации, за да наложат своята адженда.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света