НАЧАЛО Други

Ripple набира лобиисти за про крипто адженда

СЕП. 28, 2018 21:12 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple набира лобиисти за про крипто адженда

Все още има много работа, преди криптовалутите да получат пълно признание в Съединените щати.

 


Нова коалиция от компании планира да задвижи криптовалутна и финтех регулация.


Чрез партньорство с опитни ветерани, които ще бъдат частично платени в XRP, това ново начинание определено привлича много внимание.

Продължаваща борба се случва сред държавните служители в САЩ. Справянето с крипто и блокчейн се оказа монументално препятствие. Не се постига реален напредък по отношение на регулирането на промишлеността. Бавният ход на действие от страна на IRS, особено през последните седмици, бележи известен срив. Осигуряването на политиците да ускорят темпото е наложително на този етап.

За да се преборят с този проблем, няколко крипто компании се обединяват. Няколко парични стартъп компании и "Ripple" формират коалицията "Защита на Америка в Интернет". Тази коалиция запазва групата Клайн / Джонсън, специализирана в областта на технологиите и финансовите услуги. Всички фирми в алианса искат бързо да наложат правителствения надзор на следващото ниво - стига това ниво да е приятелски настроено към крипто и блокчейн.

Един интригуващ аспект е как коалицията ще компенсира Клайн / Джонсън за тяхната подкрепа. Сумата от 25,000 долара ще бъде платена всеки месец. Освен това лобистите ще получат 10,000 XRP. При текуща стойност, това е приблизително $ 5,200, които ще бъдат платени в цифрова валута. Стойността на XRP ще бъде преобразувана в щатски долари, когато се разкриват плащания по федерални лобистични формуляри.


Един от важните проблеми е позицията на правителството на САЩ по отношение на XRP.


Естественият актив на екосистемата "Ripple" може да се счита за ценна книга. Ако случаят е такъв, компанията-майка може да се окаже, че има законов проблем. Докато няма разяснение, лобистите ще продължат да търсят съответните отговори.

Новата коалиция също така се стреми да подобри регулаторната ситуация за финтех компаниите. Лобистите ще попитат как правителството планира да се справи с тази зараждаща се индустрия. Необходимо е да се насърчават иновациите, като трябва да се избягва спирането на правителствените действия. Лобистите ще се ангажират с Конгреса на САЩ, SEC и други организации, за да наложат своята адженда.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света