НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple инвестират $50 милиона в партньорство с MoneyGram

ЮНИ. 18, 2019 11:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple инвестират $50 милиона в партньорство с MoneyGram

Компанията за парични преводи - MoneyGram, влезe в стратегическо партньорство с блокчейн платежната компания Ripple.

Като част от двугодишното споразумение, двете фирми ще станат партньори в трансграничните плащания и форекс сетълменти с дигитални активи. Като част от споразумението, MoneyGram ще могат да изтеглят до $50 милиона от Ripple в замяна на капитал.

 

MoneyGram ще използва xRapid, продукта на Ripple за ликвидност, който позволява парите да бъдат изпращани в една валута и незабавно да бъдат уредени в друга. При използването на XRP за такива транзакции, xRapid може да ги урежда значителнопо-бързо, отколкото с фиатни валути или други големи дигитални активи.Председателят и изпълнителен директор на MoneyGram, Алекс Холмс, каза:

 

Чрезx Rapid ще имаме възможност незабавно да изплащаме средства от щатски долари къмдруги валути, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което има потенциала да революционизира нашите операции и драстично да рационализира глобалното ни управление на ликвидността.

 

Според уебсайта им, MoneyGram е втората най-голяма платежна фирма в света, която работи в над 200 страни. Голяма част от бизнеса на компанията е на световния пазар на паричните преводи, като се оценява на $600 милиарда.

 

Презмарт, Индийската Федерална Банка (IFB) започна да си партнира с Ripple, за да използва тяхната мрежа за трансгранични парични преводи. Партньорството беше част от инициативата за прилагане на нови технологии в мрежата за парични преводи на IFB, след като стартира и две платформи в Обединените арабски емирства за извършване на плащания към Индия.

 

По-рано този месец, Ripple отвори офис в Бразилия с цел разширяване в цяла Латинска Америка. Луис Антонио Сако, бивш главен изпълнителен директор на бразилскотодъщерно дружество на доставчика на глобални гаранционни решения The WarantyGroup, ще бъде ръководител на новия офис.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света