НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple инвестират $50 милиона в партньорство с MoneyGram

ЮНИ. 18, 2019 11:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple инвестират $50 милиона в партньорство с MoneyGram

Компанията за парични преводи - MoneyGram, влезe в стратегическо партньорство с блокчейн платежната компания Ripple.

Като част от двугодишното споразумение, двете фирми ще станат партньори в трансграничните плащания и форекс сетълменти с дигитални активи. Като част от споразумението, MoneyGram ще могат да изтеглят до $50 милиона от Ripple в замяна на капитал.

 

MoneyGram ще използва xRapid, продукта на Ripple за ликвидност, който позволява парите да бъдат изпращани в една валута и незабавно да бъдат уредени в друга. При използването на XRP за такива транзакции, xRapid може да ги урежда значителнопо-бързо, отколкото с фиатни валути или други големи дигитални активи.Председателят и изпълнителен директор на MoneyGram, Алекс Холмс, каза:

 

Чрезx Rapid ще имаме възможност незабавно да изплащаме средства от щатски долари къмдруги валути, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което има потенциала да революционизира нашите операции и драстично да рационализира глобалното ни управление на ликвидността.

 

Според уебсайта им, MoneyGram е втората най-голяма платежна фирма в света, която работи в над 200 страни. Голяма част от бизнеса на компанията е на световния пазар на паричните преводи, като се оценява на $600 милиарда.

 

Презмарт, Индийската Федерална Банка (IFB) започна да си партнира с Ripple, за да използва тяхната мрежа за трансгранични парични преводи. Партньорството беше част от инициативата за прилагане на нови технологии в мрежата за парични преводи на IFB, след като стартира и две платформи в Обединените арабски емирства за извършване на плащания към Индия.

 

По-рано този месец, Ripple отвори офис в Бразилия с цел разширяване в цяла Латинска Америка. Луис Антонио Сако, бивш главен изпълнителен директор на бразилскотодъщерно дружество на доставчика на глобални гаранционни решения The WarantyGroup, ще бъде ръководител на новия офис.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн проект стартира фонд за $225 милиона

В ново съобщение компанията зад алткойнa, който се базира на смарт договори, казва, че създава екосистемен фонд на стойност $225 милиона, за да помогне на разработчиците и екипите да надграждат своята...
ЯНУ. 21, 2022 16:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има финален спад на пазара преди да видим възход, твърди анализатор

Позициите на топ търговците показват, че ще има обрат в края на “окончателен спад”.В нова стратегическа сесия Мертен казва на своите 496,000 абонати в YouTube, че топ търговците като цяло са бичи и че...
ЯНУ. 21, 2022 11:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще продължи ли корекцията на Биткойн и Етериум?

В ново интервю за домакина на The Wolf of all streets Скот Мелкър, МакГлоун казва, че криптовалутите са рискови активи, но той очаква Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) да излязат по-силни, след като пазар...
ЯНУ. 21, 2022 10:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Polkadot (DOT) изглежда готов за подем, твърди анализатор

В нова стратегическа сесия Бенет казва, че ценовото действие на Polkadot се нагнетява, тъй като се търгува в рамките на възходящ модел на продължение.“Фактът, че това е падащ клин, който по своята същ...
ЯНУ. 20, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света