Home

Ripple добавя огън към ралито на алткойните, XRP е готов за агресивен пробив, тъй като делото на SEC е към края си

11.07.2024 14:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple добавя огън към ралито на алткойните, XRP е готов за агресивен пробив, тъй като делото на SEC е към края си

Американската Комисия по ценните книжа и борсите (SEC) е в спор с Ripple (XRP) вече повече от три години, което доведе до застой на пазара на токена. Сега, когато делото е близо до приключване, XRP е в подем, поне що се отнася до входящите потоци.

И в същия дух разговорите за ETF-и на XRP отново са в центъра на вниманието. Алткойн ETF-овете може скоро да се превърнат в тенденция на крипто пазара и от топ токените като Solana и XRP ще зависи да поддържат темпото на алткойн ралито.

На дневен ред е и нов проект, изграден на Ethereum, който привлича вниманието на инвеститорите.

Наближава ли сетълментът на Ripple?

Юли може да отбележи края на противопоставянето между Ripple и Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ, тъй като и двете страни очакват окончателното решение на съда след последната двойка подадени заявления. Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC) наложи глоба от $2 милиарда на XRP за продажба на нерегистрирани ценни книжа през 2021 г., а токенът се бори с тази санкция от няколко месеца насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Комисията определи продажбата на XRP токени на борсата като инвестиционен договор, като по този начин обозначи разпространението им като незаконно. Случаят с Binance от миналата година обаче предложи известен прецедент по темата, като заяви, че продажбата на токените XRP не попада в обхвата на продажбите на ценни книжа според федералните закони на САЩ.

С всичко това SEC намали санкцията си до $103 милиона, но Ripple иска основната гражданска санкция. След като похарчи около $200 милиона за борба с делото, проектът XRP иска да плати само глоба от $10 милиона.

Наближава уреждането на спора, а Ripple получава приток на средства

Инвеститорите четат стаята по отношение на делото на Ripple със SEC. След като делото бъде уредено, токенът може да е узрял за алткойн рали. Няма какво да се каже, но наблюдаваме значителни инвестиции в XRP, което предполага, че търговците се подготвят за подходящия момент.

Към края на юни в проекта се вляха около $300,000, което постави Ripple сред най-добрите инвестиционни продукти на пазара, заедно със SOL, LINK и LTC. ETF-ите на Ripple също са в спор, тъй като институционалните търговци може скоро да започнат да настояват за тях.

Бичата тенденция ще очаква Ripple, след като се уреди със SEC, но дори това може да не съответства на алткойн ралито, което очакваме на RCO Finance.

Новият Ethereum DeFi е тук, за да издигне криптотърговията на нови висоти. Внимавайте!

RCO Finance се разгръща в действие

Платформата за търговия с криптовалути RCO Finance в момента съдържа всички отговори за инвеститорите, които искат да реализират огромни печалби. Проектът е създаден, за да надгради крипто търговията, и в RCO Finance ще откриете повече от достатъчно функции, за да продължите да реализирате печалби.

Първата и най-важна функция на платформата, на която трябва да обърнете внимание, е роботизираният съветник. Това е програмата с изкуствен интелект на RCO Finance, създадена да функционира като финансов съветник, брокер и анализатор за вас. С Robo Advisor на ваша страна можете да видите миналото, настоящето и информация за бъдещето на всеки пазар за търговия.

Оттам нататък трябва само да изберете желания вход на пазара и да наблюдавате как може да реализирате печалби.

Robo Advisor не е само авангардно програмиране с изкуствен интелект. Алгоритмите за машинно обучение изучават поведението на потребителите, което позволява на AI да предлага персонализирани съвети за търговия въз основа на вашия стил на търговия. Следователно предлаганите от Robo Advisor пазарни позиции винаги отчитат вашите предпочитания.

С AI на ваша страна останалата част от децентрализирания пазар става лесна за навигация и търговия. RCO Finance предлага на своите потребители целия сектор за DeFi търговия. Няма ограничения, базирани на местоположението, или KYC процеси; търгувайте с анонимност и сигурност, откъдето пожелаете, както е доказано от смарт договорите, одитирани от SolidProof.

Новини за предварителната продажба на RCOF!

AI технологията на RCO Finance и широката гама от възможности за търговия са едно рамо от нейните привлекателни качества. Другата страна е текущият предпродажбен процес, при който инвеститорите бързо навлизат в него, за да се насладят на характеристиките на проекта, като например политиката за липса на KYC, която защитава самоличността на потребителите.

Токените RCOF все още са на етап 1, но не за дълго. Вземете ги, докато всеки от тях все още струва $0.0127, а възвръщаемостта на инвестицията при предварителна продажба все още е 3,000%.

С подобна възвръщаемост инвестиция от $2,000 може да изглежда като $60,000 след няколко месеца. А потенциалът за нарастване по план трябва само да продължава да се увеличава.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.