НАЧАЛО Прессъобщения

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

Бруталната крипто зима изглежда постепенно се “затопля”. По този начин опитните инвеститори търсят най-добрите криптовалути, които да купят. Трябва ли инвеститорите да разгледат Avalanche (AVAX) и Binance Coin (BNB) или VC Spectra (SPCT) според експертите?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на AVAX: Средносрочната меча перспектива се запазва за Avalanche

На 7 септември 2023 г. AllianceBlock представи Arkefi – иновативна платформа, пригодена за инвестиране в реални активи с висока стойност (RWA) в рамките на екосистемата Avalanche (AVAX). Основната цел на Arkefi е да трансформира инвестициите в RWA, осигурявайки лесно достъпен портал за лица с висока нетна стойност (HNWI) и инвеститори в криптовалути чрез мрежата Avalanche (AVAX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки този съществен етап, цената на AVAX се понижи от $10.07 до $9.04 на 26 септември, отбелязвайки 10.3% намаление на стойността си. Съответно, средносрочните прогнози на експертите от бранша предвиждат мечи тренд за Avalanche поради продължаващата нестабилност на пазара, като очакванията са цената на AVAX да спадне до $8.50 до 2024 г.

Въпреки това, противопоставяйки се на тези шансове, бичи настроените анализатори в екосистемата на Avalanche рисуват по-оптимистична прогноза за Avalanche (AVAX). Те очакват, че цената на AVAX ще достигне $20 до декември.

Тази благоприятна перспектива е подкрепена от стабилни партньорства и стартирането на стабилната монета от Circle в мрежата на Avalanche, което проправя пътя за бичо бъдеще.

Правните проблеми на Binance понижават цената на BNB монетата

През август 2023 г. Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) поиска разрешение за поверително представяне на конкретни документи като част от гражданското си дело срещу Binance и нейния главен изпълнителен директор Чанпен Джао.

Съдията, наблюдаващ делото, удовлетвори искането, като призна наложителната нужда на SEC да защити поверителната информация, съдържаща се в тези документи.

Правната битка между Binance и SEC се отрази на цената на BNB, което доведе до значителен спад. От 1 август до 26 септември 2023 г. цената на монетата отбеляза спад от 14.19%, като се понижи от $247.51 до $212.38.

Тъй като съдебното дело все още продължава, прогнозата за цената на BNB остава несигурна, но мечките прогнозират, че токенът може евентуално да спадне до $207.23 до октомври 2023 г.

Независимо от това, на 29 август Binance направи смел ход, като обяви новаторска програма на стойност $1 милиард, предназначена за присъединяване на 1 милиард нови потребители към екосистемата на криптовалутите.

В отговор на тази инициатива експертите очакват потенциално покачване на стойността на BNB, подкрепено от продължаващата подкрепа от страна на Binance. Ценовите прогнози дори предполагат, че цената на монетата може да надхвърли $300 до декември.

Предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) предлага над 142% възвръщаемост

На фона на колебанията на пазарите на Avalanche (AVAX) и BNB, все повече притежатели на токени насочват вниманието си към VC Spectra (SPCT) в търсене на потенциални печалби. VC Spectra (SPCT) отбеляза значителен ръст по време на публичната си предварителна продажба.

Позиционирана като децентрализиран протокол за управление на активи и платформа за търговия, VC Spectra (SPCT) обещава сигурно, прозрачно и доходоносно преживяване за инвеститорите. Използвайки мощта на изкуствения интелект, тя се стреми да оптимизира възвръщаемостта и предоставя примамливи стимули, като например тримесечни дивиденти, обратно изкупуване на токени от печалбите от инвестициите и ранен достъп до нови ICO по време на началните/частните етапи, заедно с привилегии за гласуване.

В момента VC Spectra се намира в етап 3 на публичната си предварителна продажба, като цената на всеки токен е $0.033 и се предоставя примамлив бонус от 50% върху всички депозити.

Тези, които купуват токени SPCT на цена от този етап на предварителната продажба от $0.033, потенциално могат да извлекат значителни ползи, когато SPCT достигне $0.080 до приключването на предварителната продажба, отбелязвайки потенциална възвръщаемост от 142.42%.

С фокус върху устойчивостта и възможностите за генериране на доходи, VC Spectra (SPCT) се стреми да предостави значителна стойност на своите инвеститори. Нейният настоящ модел и очевидната динамика на текущата предварителна продажба показват потенциал за значителна възвръщаемост.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.