Home

Революционни движения в крипто сектора: Fidelity подава документи за ETF за Ethereum (ETH), Solana (SOL) достига нови висоти, Everlodge (ELDG) променя играта

21.11.2023 11:05 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Революционни движения в крипто сектора: Fidelity подава документи за ETF за Ethereum (ETH), Solana (SOL) достига нови висоти, Everlodge (ELDG) променя играта

Неотдавнашните събития привлякоха вниманието на търговците на криптовалути по целия свят.

Подаването на документи от страна на Fidelity относно ETF за Етериум (ETH), децентрализираните борси (DEXs) на Solana (SOL), които достигнаха забележителен обем, и революционната иновация на Everlodge (ELDG) в сектора на недвижимите имоти стоят като ключови моменти, оформящи бъдещето на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Етериум (ETH): Fidelity се присъединява към натиска на ETF

Fidelity породи вълнение, като подаде заявление за ETF, съсредоточен около Ethereum (ETH). Крипто аналитикът Джеймс Сейфарт разкри това събитие, което показва забележителна промяна в инвестиционния пейзаж към приемане на дигиталните активи.

Предложеният Fidelity Ethereum Fund има за цел да бъде регистриран на борсата, собственост на Cboe Global Markets, отбелязвайки стратегическо партньорство, което може да проправи пътя на търговците да получат експозиция към потенциалния растеж на Ethereum. На фона на това развитие ETH демонстрира възходящо ценово представяне, като нарасна от $1,918 на 17 ноември до $2,016 на 20 ноември.

Освен това през последните 30 дни Ethereum преживя 20 от 30 (67%) зелени дни. Поради всички тези причини експертите изготвиха бича прогноза за цената на ETH. Те смятат, че стойността му потенциално може да достигне $2,114 до декември 2023 г.

Solana (SOL): Обемът на DEXs се покачва до $3 милиарда

Solana (SOL) излъчва бичи потенциал, което е видно от неотдавнашното рязко увеличение на обема на търговията на нейната децентрализирана борса (DEX). Последните данни на DeFiLlama илюстрират забележителен крайъгълен камък за Solana, тъй като нейните DEX платформи постигнаха рекордни обеми на търговия, надхвърляйки монументалната граница от $3 милиарда.

Този скок сигнализира за безпрецедентно приемане и затвърждава позицията на Solana като значим играч в DeFi пространството. Последователното представяне на криптовалутата на Solana над 100-дневната ЕМА допълнително засилва бичата ѝ позиция. Стойността ѝ също така се увеличи от $52 на 13 ноември до $59 на 20 ноември.

Тъй като експертите прогнозират потенциален скок на цената на Solana до $68.24 до декември 2023 г., добрите ѝ фундаментални показатели и забележителният обем на DEX създават предпоставки за обещаваща траектория.

Everlodge (ELDG): Уникален пазар на недвижими имоти

Everlodge (ELDG) ще се очертае като променящ правилата на играта в сравнение с Ethereum и Solana, използвайки блокчейн технологията, за да предефинира собствеността върху недвижими имоти. Платформата има за цел да се пребори бариерите пред традиционната собственост върху недвижими имоти, като даде възможност на потребителите да инвестират частични суми в реални имоти като хотели и луксозни вили.

Тя иска да постигне това, като интегрира в своята екосистема технологията за фракционна собственост на ваканционни жилища, таймшеър и NFT. Като издава реални имоти под формата на NFT и впоследствие ги фракционира, Everlodge ще отвори вратата за всеки да станете собственик на фракции с начални разходи от $100.

Освен това използването на NFT от Everlodge не само въвежда ефективност, но и ще увеличи ликвидността. Например, можете да търгувате с тези обезпечени с имоти NFT на вторичните пазари по всяко време. Това ще осигури на всички търговци по-бързо влизане и излизане.

Тези, които искат да подкрепят този проект, сега могат да закупят неговия роден токен – ELDG, само за $0.025. Но той се намира в етап 7 на предварителната си продажба и за разлика от Ethereum и Solana има по-ниска пазарна капитализация.

Този факт, в съчетание с реалните му връзки с хотелиерската индустрия на стойност трилион долара, означава, че ELDG може да се разрасне по-бързо. Ето защо анализаторите прогнозират 3,000% рали за ELDG в деня на пускането ѝ на пазара.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Bitget влиза в метавселената: Ново партньорство с Upland и ексклузивно предлагане на токена SPARKLET

Това сътрудничество ще включва създаването на виртуална централа на Bitget в метавселената на Upland

23.07.2024 18:59 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.