НАЧАЛО Прессъобщения

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

20.05.2024 9:10 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

Интересното е, че китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да се възползват от тази възможност. В сферата на децентрализираните финанси (DeFi) предстоящото листване на Retik Finance бележи значителен етап, обещавайки значителна възвръщаемост на инвестициите чрез надграждане на предишните й успехи и нейната видна позиция в DeFi сектора.

Инвеститорите и ентусиастите следят внимателно развитието на събитията, очаквайки с нетърпение пускането на Retik на борсите и потенциалното му въздействие върху сектора на дигиталните активи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Polygon (MATIC) се сблъсква с конкуренцията на нововъзникващия DeFi претендент RETIK

Базирана на мрежата Ethereum, Polygon (MATIC) е добре позната криптовалута, която е създадена от Виталик Бутерин, един от съоснователите на Ethereum. Създадена, за да реши проблемите с мащабируемостта на Ethereum, MATIC се превърна в основна сила в криптовалутното пространство, като понастоящем заема 18-та позиция по пазарна капитализация, след като отбеляза невероятен ръст от над 15,500% от основаването си. Макар MATIC да продължава да демонстрира потенциала си като инвестиция в алткойн, бързото издигане на RETIK предполага, че тя може да представлява сериозен претендент в децентрализираното финансово пространство, като потенциално може да промени динамиката на пазара на криптовалути.

Retik Finance (RETIK) срещу Polygon (MATIC): Защо RETIK има предимство

Успех на предварителната продажба и раздаване на подаръци

Retik Finance (RETIK) признава своята предана общност след безпрецедентния успех на предварителната продажба, набрала $32,050,000. Признанието към общността на Retik се дължи на огромния успех на предварителната продажба, която събра $32,050,000 за по-малко от три месеца, приключвайки предварителната продажба преди предвидената дата. В чест на това изключително постижение Retik Finance въведе програма за възнаграждение в размер на $5,000. Участниците са поканени да изпратят творчески изображения, видеоклипове или мемета, отбелязващи рекордния успех в предварителната продажба, за да имат шанса да спечелят парични награди. Ще бъдат избрани 25 победители, като всеки от тях ще получи по $200 за своите изобретателни идеи. Тази програма за награди отбелязва огромното доверие в революционната екосистема на Retik Finance, която свързва традиционното и криптовалутното финансиране.

Retik Finance (RETIK) триумфира над Polygon (MATIC) в надпреварата на крипто дефилетата

Retik Finance (RETIK) се отличава от други криптовалути като Polygon (MATIC) със своите изобретателни продукти и технически иновации. Retik Finance използва сигурността и надеждността на основната мрежа на Ethereum, за да осигури по-бързи скорости на транзакциите, висока ефективност, устойчивост и по-ниски разходи, докато Polygon се концентрира върху решения за мащабиране на Ethereum. Retik Finance (RETIK) също така въвежда пълен набор от DeFi решения, които отговарят на различни потребителски нужди и предпочитания.

Тези решения включват многоверижни портфейли без попечителство, търговия с безсрочни фючърси/опции, задвижвани от AI партньорски заеми, DeFi дебитни карти и крипто платежни портали. Поради това шансовете му да бъде бързо приет в областта на DeFi са окуражаващи.

Стратегическата позиция на RETIK по отношение на функционалността в реалния свят

Retik Finance (RETIK) се отличава чрез стратегическия си акцент върху функционалността в реалния свят, което я отличава от платформи като Polygon (MATIC), които обслужват предимно сектора на децентрализираните финанси (DeFi). Докато Polygon се фокусира предимно върху усъвършенстването на DeFi екосистемите, Retik Finance възприема по-разширен подход, стремейки се да трансформира ежедневните транзакции, като улеснява безпроблемното взаимодействие между криптовалутите и традиционните финансови системи. Тази стратегическа насока позиционира Retik Finance като нещо повече от играч в крипто пространството; тя има за цел да преодолее традиционните граници и да революционизира глобалните финанси, като преодолее пропастта между дигиталните активи и конвенционалните финансови инструменти. В резултат на това полезността на Retik Finance се простира отвъд сферата на криптовалутите, обхващайки по-широкия пейзаж на традиционните финанси и откривайки нови пътища за иновации и приемане в двата сектора.

Съобщение за датата на стартиране на Retik Finance: Преодоляване на обхвата на Polygon

С Retik Finance (RETIK), която ще стартира на 21 май 2024 г., индустрията на децентрализираните финанси (DeFi) е на път да стане свидетел на важен момент, който вероятно ще засенчи за малко влиянието на по-известните криптовалути като Polygon (MATIC).

Очакването и вълнението сред търговците, инвеститорите и феновете бяха предизвикани от обявяването на листването на Retik Finance, което е планирано да стартира едновременно на много борси, включително Uniswap.

Този нетърпеливо очакван повод потвърждава нарастващия авторитет на Retik Finance в света на криптовалутите и предполага, че тя може напълно да преобърне и трансформира DeFi сектора. Тъй като Retik Finance (RETIK) се подготвя за навлизане на пазара, всички погледи са насочени към нейния дебют, готов да надмине въздействието и обхвата на платформи като Polygon (MATIC) и да постави нов стандарт за иновации и растеж в сектора на DeFi.

Заключение

Пазарът на криптовалути кипи от нетърпение след обявяването на датата на листване на Retik Finance на борсата, особено сред китовете на Polygon (MATIC), които се подготвят за дебюта на 21 май 2024 г. Със своите иновативни решения и фокус върху практическата използваемост Retik Finance е готова да окаже значително влияние върху DeFi индустрията, като потенциално надмине по-утвърдени платформи като Polygon (MATIC). Retik Finance (RETIK) стои като фар на иновациите и растежа, проправяйки пътя за бъдещия напредък в децентрализираното финансиране, тъй като очакванията продължават да се увеличават.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.